0,00 €
×

7 tipov na darčeky za vysvedčenie pre malých školákov

09.06.2020

1) Slúchadlá Maxipes Fík pre školákov aj školáčky

darceky_za_vysvedcenie

Detský sluch je potrebné chrániť a rozhodne nie je dobré, aby boli uši malých školákov a školáčok vystavené rovnakej hlasitosti ako uši dospelého človeka. Preto je hlasitosť týchto detských slúchadiel obmedzená na 90 dB – aby deťom poskytla počúvanie rozprávok aj pesničiek bez obáv z poškodenia sluchu. Zaručené je tiež ich maximálne pohodlie vďaka penovým náušníkom.

Súčasťou slúchadiel je 1,2 m dlhý kábel, ktorý je zakončený 3,5 mm jack konektorom. V každom balení deti nájdu aj sadu 16 samolepiek. Tými môžu ozdobiť práve slúchadlá alebo ich využiť napríklad na výzdobu nábytku v ich izbičke. Detské slúchadlá Maxipes Fík od značky GoGEN nájdete v DATART v bielo-modrom vyhotovení, ale aj v kombinácii zelenej/ružovej pre slečny.

darceky_za_vysvedcenie

Pokiaľ má vaše dieťa záľubu skôr v iných postavičkách či zvieratkách, žiadny problém. V DATARTe nájdete slúchadlá s princeznovskou korunkou, králičími uškami, s motívom jednorožca, medvedíka alebo dinosaura. Ceny týchto detských slúchadiel sa pohybujú v rozmedzí 10 – 30 €.

2) Inteligentné hodinky Canyon Sammy Kids

darceky_za_vysvedcenie

Chcete svojim deťom urobiť radosť a zároveň zaručiť ich bezpečnosť? Potom stavte na inteligentné hodinky od spoločnosti Canyon! Deti zaujmú veselým dizajnom aj svojimi možnosťami, ako je podpora telefonovania a správ, dotykový TFT displej s rozlíšením 240 × 240 px, baterka, hry, budík či integrovaný fotoaparát. Pri detských nehodách príde vhod aj odolnosť hodiniek proti poliatiu podľa IP65. Bežná výdrž predstavuje 2 dni.

Tieto smartwatch však dokážu deti aj chrániť. Budete mať k dispozícii informácie o polohe dieťaťa a hodinky vás sami upozornia, hneď ako potomok opustí zvolenú zónu. Umožňujú dokonca aj vzdialený odposluch. Hodinky Canyon Sammy Kids sú dostupné v modrej a ružovej farbe a ich cena je 29,90 € (k 9. 6. 2020).

3) Herná konzola Maxipes Fík

darceky_za_vysvedcenie

Hry na zábavu a rozvoj detských zmyslov – to v sebe ukrýva herná konzola do vrecka v rozprávkovom vyhotovení. Na 2,7-palcovom displeji s rozlíšením 960 × 240 pixelov si vaši malí hráči a hráčky môžu zahrať celkom 200 arkádových hier! Výber je naozaj pestrý, dieťaťu sú k dispozícii hry vedomostné, logické, postrehové, počtové aj hry zamerané na rýchlosť a zbieranie najvyššieho počtu bodov. Svoju obľúbenú hru si určite nájde každé dieťa.

Samotná konzola váži len 100 gramov takže ju určite oceníte napr. pri dlhom cestovaní alebo v čakárni u doktora. Ovládanie je jednoduché. Konzola nevyžaduje žiadne ďalšie pripojenie ani príslušenstvo. Nabíjanie prebieha pomocou troch AAA batérií, príp. pomocou USB. Hlasitosť hry je možné regulovať alebo použiť drôtové slúchadlá. Vrecková herná konzola je dostupná v ružovej či modrej farbe a cena je 22,90 €.

4) Elektrická zubná kefka pre deti

darceky_za_vysvedcenie

Ktorá malá slečna by nepoznala animovaný film Ľadové kráľovstvo? Hrdinky Elsa a Anna si získali srdce ohromného množstva diváčok. A pretože čistenie zubov nie je práve činnosť, ktorú by deti vyhľadávali, prichádzajú tieto hrdinky motivovať aj k správnej zubnej starostlivosti. Zubná kefka Oral-B Vitality Kids FROZEN je ideálnym pomocníkom, vďaka ktorému si deti k tejto činnosti určite vytvoria kladný vzťah. Navyše ju možno prepojiť tiež s aplikáciou Disney Magic Timer, ktorá pomôže aj so správnym postupom.

Kefka s extra mäkkými vláknami ponúka 2 režimy čistenia zubov – Daily Clean a režim Sensitive pre citlivé zuby a ďasná. Až 7 600 oscilačno-rotačných pohybov dodá detským zúbkom oveľa kvalitnejšiu starostlivosť a zaistí lepší výsledok než pri použití manuálnej zubnej kefky. Efektívne sa dostane aj do medzizubných priestorov, a dôkladne tak odstráni zubní povlak.

darceky_za_vysvedcenieKefka Oral-B Vitality je tiež vybavená vstavaným časovačom na 2 minúty, čo je zubnými lekármi odporúčaný čas čistenia. Dobíjacia batéria vydrží v prevádzke až 8 dní. Na doplnenie energie stačí kefku postaviť do nabíjacej základne. Rukoväť kefky si deti navyše môžu vylepšiť 4 samolepkami s motívom Disney Ľadové kráľovstvo. Teraz už bude kefka presne podľa ich gusta! Cena elektrickej zubnej kefky je 799 Kč.

Rodinka úžasných pre šikovných chlapcov

Zoznámte sa so zubou kefkou Oral-B Vitality Kids Star Wars! Vďaka nej ľahko motivujete k zodpovednému čisteniu zubov aj malých nezbedníkov. Čistenie je zaisťované špeciálnou kruhovou hlavicou s mäkkými štetinami a 7 600 osciláciami za minútu. A aby boli výsledky ešte lepšie, je k nemu zdarma dostupná mobilná aplikácia s časovačom a populárnymi Disney postavičkami. O dobíjanie sa opäť postará nabíjacia kolíska. Cena kefky s Rodinkou úžasných je 34,90 €.

5) Outdoorová kamera SJCAM F1 Fun Cam

darceky_za_vysvedcenie

Aj medzi malými deťmi sa nájdu budúci fotografi či scenáristi! Odolná kamera pre deti, ktorá v pohode zvládne aj fotenie, pre ne bude tou pravou voľbou. Je navrhnutá tak, aby perfektne sedela do detských rúk. Odolnú konštrukciu nevyvedie z miery ani hrubšie zaobchádzanie. Záznamy natočené v HD kvalite je možné uložiť na pamäťové karty do veľkosti až 32 GB.

Deťom sa okrem množstva užitočných funkcií ponúka aj možnosť vytvárať úchvatná timelapse videá. Fotografovať môžu do rozlíšenia až 12 Mpx, využiť funkciu samospúšte alebo rôzne rámčeky, ktoré korešpondujú s motívom fotografie. Skrátka skvelá voľba na prvú kameru/fotoaparát pre deti! Cena veselej detskej kamery je 29 €.

6) Elektronická tabuľka na kreslenie

darceky_za_vysvedcenie

Tiahne váš potomok skôr k umeniu? Pokiaľ kreslenie patrí k jeho obľúbeným činnostiam, určite mu urobí radosť kresliaca tabuľka. Táto je vytvorená v dizajne Maxipsa Fíka, je tenká a ľahká. 8,5" displej je dostatočne veľký pre akékoľvek detské výtvory. A ak sa dielko práve nepodarí, alebo bude načase začať s ďalším, na zmazanie obrázku stačí stlačiť jediné tlačidlo.

Súčasťou balenia sú dva stylusy. Dlhodobú prevádzku má na starosti gombíková batéria, ktorá je tiež súčasťou balenia. Cena kresliacej tabuľky je 19,90 €.

7) Vysielačky GoGEN Maxipes Fík

darceky_za_vysvedcenie

Darček pre dvoch jednou ranou! Máte doma dvoch malých neposedkov? Zabavte ich netradičnou formou komunikácie. Skvelý set vysielačiek s dosahom až 4 km (vo voľnom teréne) sa postará o hodiny zábavy. Vysielačky s ôsmymi komunikačnými kanálmi a jednoduchou obsluhou si deti rýchlo obľúbia. Funkcia prehľadávania kanálov poskytuje možnosť vyhľadávať rádiové stanice. Vďaka nastaveniu hlasitosti a zelenému podsvieteniu displeja ich deti navyše môžu využívať aj v noci.

Na nízke nabitie batérie vysielačka deti sama upozorní. O napájanie sa starajú 3 AAA batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Máte doma jedináčika? Zahrajte sa s ním na schovku! Vďaka GoGEN vysielačkám môžete svojho potomka kedykoľvek skontrolovať aj napriek tomu, že nie ste v jeho blízkosti. Sada dvoch vysielačiek je dostupná v ružovo-zelenommaskáčovo-zelenom prevedení. Cena sady dvoch vysielačiek je 31,90 €. Prepínam!

Ďalšie aktuality

Novinky LG OLED TV 2024

Novinky LG OLED TV 2024

V prvej polovici roka 2024 vstúpili na trh s televízormi nové modely OLED TV od výrobcu LG. Nová séria so štvorkou na konci prináša oveľa viac než len zmenu v názve. V nasledujúcom článku vám pomôžeme...... Celý článok
Ako vybrať žehličku na vlasy?

Ako vybrať žehličku na vlasy?

Kvalitná žehlička na vlasy pracuje presne tak, ako práve chcete – raz vlasy vyrovná a dodá im úžasný lesk, inokedy vytvorí moderné vlny ako zo salónu. Ako vybrať žehličku na vlasy, ktorá bude vyhovova...... Celý článok
Recenzia: Krájač GRAEF SKS 11022 - Vždy poriadne zostra

Recenzia: Krájač GRAEF SKS 11022 - Vždy poriadne zostra

Práca s nožom a presné krájanie surovín sú azda prvé zručnosti, ktoré sa vyučujú na kuchárskej škole. Čo keď vám ale prezradím, že existuje rýchlejšia, pohodlnejšia a bezpečnejšia cesta, ako získať v ...... Celý článok
Leto s Netflixom alebo čo si tento rok rozhodne nenechať ujsť

Leto s Netflixom alebo čo si tento rok rozhodne nenechať ujsť

Aj v lete je čas na odpočinok pred telkou. Inšpirujte sa hneď niekoľkými Netflix novinkami, ktoré by nemali uniknúť vašej pozornosti. V tomto článku sa pozrieme na úplne nové seriály i filmy, ktoré sa...... Celý článok
Apple Intelligence: Umelá inteligencia pre každodennú spoluprácu

Apple Intelligence: Umelá inteligencia pre každodennú spoluprácu

Apple ukázal 11. júna na svojej Keynote hneď niekoľko noviniek. Patrí medzi ne revolučný iOS 18 aj nové operačné systémy pre Apple Watch, iPady a Macy. V závere prezentácie bola predstavená umelá inte...... Celý článok