BLACK FRIDAY dorazil do DATARTu

01.11.2022

Aj tento rok sa zákazníci môžu tešiť na množstvo zliav v e-shope a kamenných predajniach DATART počas Black Friday. Široká ponuka elektroniky za akciové ceny sa zužuje každým dňom. Preto neodkladajte nákup darčekov na poslednú chvíľu a využite šancu objednať si produkty online alebo zájdite v novembri do ktorejkoľvek kamennej predajne.

Slováci si obľúbili Black Friday a hojne ho využívajú na nákup vianočných darčekov za výhodnejšie ceny. Aj preto táto akcia každoročne otvára sezónu vianočného nakupovania. Predajne sa na obdobie zliav a vyššieho záujmu zákazníkov o produkty pripravujú aj mesiace vopred.

Inak to nie je ani v prípade DATARTu: „Naše obchodné oddelenie sa pripravuje na Black Friday už od začiatku leta. Výška zliav sa líši od produktu k produktu, pre zákazníkov preto máme zľavy na vybrané produkty naprieč celým sortimentom, ale tiež výber TOP produktov, ktoré sú veľmi obľúbené a platí na ne výrazná zľava, ktorá je časovo obmedzená. Black Friday odštartujeme tým, že na vybrané elektrospotrebiče a už zľavnené produkty budeme dávať ešte EXTRA zľavu 10 %, a to v termíne od 1. – 3.11. 2022,“ hovorí marketingová riaditeľka DATARTu Sabina Boudová.

Poponáhľajte sa s nákupom nových elektrospotrebičov a spravte radosť sebe alebo svojim najbližším. Vybrať si možno z malých aj veľkých spotrebičov, spotrebičov slúžiacich na starostlivosť o telo, pomocníkov do kuchyne, telefónov, notebookov alebo herných konzol. Práve teraz je na to ten najvhodnejší čas. „Našu novembrovú ponuku sa oplatí sledovať, pretože okrem zliav na produkty máme pripravené aj ďalšie zaujímavé akcie. Zákazníci sa majú na čo tešiť,“ dodáva Boudová.

Minuloročnými najpredávanejšími spotrebičmi boli automatické kávovary, robotické vysávače, kuchynské roboty a smartfóny. Predpokladáme, že spomínané produkty budú trhákom aj tento rok. Ak máte záujem práve o tento tovar za skvelé ceny, neváhajte.