varič sous-vide • príkon 1 200 W • max. objem nádoby 30 l (nie je v balení) • ponorná konštrukcia • nastavenie teploty 5 – 95 °C • dotykový displej • časovač • posuvný upevňovací klip • maximálne...
varič sous-vide • príkon 1 200 W • max. objem nádoby 30 l (nie je v balení) • ponorná konštrukcia • nastavenie teploty 5 – 95 °C • dotykový displej • časovač • posuvný upevňovací klip • maximálne zachovanie prirodzenej chuti, vône i textúry
Vákuový varič G21 Trofeo s príkonom 1 200 W poslúži pri domácom varení aj v reštauráciách. Nádoba, v ktorej prebieha varenie, môže mať objem až 30 litrov, teplotu je možné nastaviť od 5 do 95 °C s presnosťou na 0,1 °C. Jedná sa preto o ideálne zariadenie na prípravu vajec namäkko, steakov z hovädzieho i hydinového mäsa alebo dezertov. Záleží len na vašej chuti!
Zariadenie je vytvorené tak, aby ste ho mohli bezpečne používať pokojne každý deň. Telo sa skladá z 2 častí. Ponorný diel obsahuje vnútornú varnú špirálu. Vo vrchnej časti sa ukrýva elektronika. Nechýba ani okrúhly dotykový displej pre pohodlnú obsluhu.
Zatiaľ čo prebieha pomalé varenie, vy sa môžete v pokoji venovať niečomu inému. Zariadenie môže pokojne pracovať cez noc a nachystať vám obed na druhý deň. Aj keď vám príprava zaberie len minimum času, budete mať istotu, že si pokrmy vytvorené metódou sous-vide zachovajú prirodzenú textúru, budú jemné a chutné. Aj v nich zostane maximum nutričných látok vrátane vitamínov.
Majte dokonalý prehľad nad priebehom varenia. Pomocou dotykového displeja môžete ľahko spustiť aj ukončiť program, nastaviť požadovanú teplotu a dobu, po ktorú bude príprava prebiehať. Je možné si tiež zobraziť aktuálnu, alebo naposledy nastavenú teplotu aj čas zostávajúci do konca programu.
Súčasťou prístroja je upevňovací klip. Ten má posuvnú doštičku, s pomocou ktorej nastavíte a zafixujete požadovanú výšku. Spodná časť klipsu nesmie byť pod vodou a hladina nesmie byť nižšia ako 11 cm. Súčasťou zariadenia je aj filter.
Suroviny pre sous-vide prípravu je najskôr potrebné zavákuovať do fólie (vákuovačka nie je v balení). Nepriedušný obal funguje ako prevencia vniknutia organizmov a baktérií, ktoré by mohli potravinu zničiť. Táto technológia tiež znižuje úbytok hmotnosti a vďaka nízkej teplote pomáha uchovávať všetky živiny. Sous-vide varič G21 možno použiť aj na zmrazené vákuované potraviny.
Dokumentácia k tomuto produktu | |
---|---|
Návod na použitie SK Varič Sous-vide G21 Trofeo | Zobraziť / (512.81 kB) |
Uvedené recenzie sú nezávislým názorom našich zákazníkov, ktorí si tento tovar zakúpili.
Hodnotilo 0 používateľov