japonský nôž • na krájanie ovocia a zeleniny • materiál čepele damašková oceľ • rukoväť z javorového dreva • dĺžka čepele 126 mm • celková dĺžka 234 mm • zabalené v drevenom boxe
japonský kuchynský nôž • určený na krájanie mäsa, rýb a zeleniny • veľmi ostrá čepeľ • dĺžka čepele / noža: 203/338 mm • materiál čepele: damascénska oceľ • materiál rukoväte: javorové drevo
súprava kuchynských nožov • 5 kusov • technológia Ice Force • nerezová oceľ • chránič ruky • drevený blok • umývanie v umývačke
brúska na nože • mechanický • na brúsenie nožov s rovným aj pílkovitým ostrím • vhodný aj na čepele sekáčikov • keramické ostriace kotúčiky • ľahko sa čistí • pre ľavákov aj pravákov • protišmyková spodná strana • dĺžka 16,5 cm • hmotnosť 87 g
univerzálny nôž • dĺžka 16,5 cm • materiál? nemecká nehrdzavejúca oceľ • patentovaná technológia brúsenia • čepeľ automaticky brúsená • integrovaný systém uzamykania • nerezové záštity na rukoväti • ľahké ručné umývanie • vetracie otvory • elegantný dizajn • rozmery 4,5 × 8 × 31,6 cm • hmotnosť 0,3 kg