0,00 €
×

HOROSKOP: Aký sa k vám hodí elektrospotrebič podľa znamenia

01.04.2024

Aká je ideálna dovolenka podľa vášho znamenia? Aké domáce zviera sa hodí Strelcovi? Podobných textov na internete nájdete kopec, ale čo tak ideálny elektrospotrebič? V našom článku sa dočítate, aký elektrospotrebič zodpovedá jednotlivým znameniam a akým spôsobom môžu tieto spotrebiče podporiť vaše jedinečné vlastnosti a potreby.

Horoskop: elektrospotrebič podľa znamenia

Kozorožec

Kozorožci sú ambiciózni, pracovití, cieľavedomí a majú tendenciu sa usilovať o dlhodobé ciele. Často sa snažia dosiahnuť vysoké štandardy vo svojom živote. Najlepším pomocníkom je pre nich výkonný notebook, ktorý je skvelý pre organizovanie ich času a efektivitu.

Pracovné notebooky majú skvelý výkon, veľkú výdrž batérie a sú pripravené na každodennú tvrdú prácu.

Vodnár

Vodnári sú okrem iného inovatívni ľudia, ktorí majú záujem o nové myšlienky a technológie. Určite by im nemala chýbať inteligentná domácnosť v akejkoľvek podobe.

Inteligentná domácnosť je prepracovaný ekosystém, vďaka ktorému ráno vstanete do bytu, kde bude voňať káva a automaticky sa odostrú žalúzie. Poznáte aj inteligentné kvetináče, s ktorými je pestovanie kvetín hračka?

Ryby

Ryby majú radi pokoj a harmóniu, preto by pre ne mohol byť vhodným elektrospotrebičom aróma difuzér, ktorý vytvorí príjemnú atmosféru a pocit relaxácie. Ryby sa tak môžu uvoľniť a odpočinúť si od pracovného zhonu.

Aromaterapeutický difuzér pomáha vytvárať upokojujúcu atmosféru prostredníctvom vôní esenciálnych olejov.

Horoskop: elektrospotrebič podľa znamenia

Baran

Barani sú energickí a aktívni ľudia, ktorým odporúčame inteligentné hodinky. S ich pomocou môžu ľahko sledovať svoje aktivity a dobyté ciele. Môžu si nastaviť osobný cieľ a sledovať svoj pokrok.

Inteligentné hodinky sú skvelým pomocníkom pre aktívny život a získanie dôležitých informácií o športových výkonoch, kvalite spánku a celkovom zdraví vášho tela.

Býk

Býci majú radi pohodlie, luxus a kvalitu. Ideálnym spotrebičom je kvalitný kávovar, ktorý dokáže spríjemniť nejedno ospalé ráno.

Kávovar je skvelý na prípravu čerstvej kávy priamo doma. Môže ušetriť čas a peniaze, ktoré by minuli pri návšteve kaviarne.

Blíženci

Blíženci sú komunikatívni a zvedaví ľudia, ktorí iste ocenia inteligentný telefón s najnovšími funkciami a rýchlym pripojením. Pri výbere mobilného telefónu sa spoločnosť rozdeľuje na dve skupiny: na milovníkov operačného systému Android alebo iOS.

Či už ste fanúšikmi Androidu, či iOS, prečítajte si článok o príslušenstve pre mobilné telefóny, vďaka ktorému si uľahčíte život. Článok si môžete prečítať tu.

Horoskop: elektrospotrebič podľa znamenia

Rak

Raci sú citliví a rodinne založení jedinci, ktorí iste ocenia kvalitnú remosku, s ktorej pomocou uvaria chutné jedlo blízkym.

Hrniec na pečenie, remoska či pečenka je malý a praktický kuchynský spotrebič, vďaka ktorému uvaríte rôzne pokrmy, ako napríklad pečené kura, hovädzí guláš či dokonca dezerty.

Lev

Levi sú charakteristickí svojou láskou k luxusu a pozornosti. Ideálnym elektrospotrebičom je kvalitný fén, vďaka ktorému si udržia hrivu vždy dokonalú.

Fén s funkciou ionizácie zvládne ešte lepšie redukovať statickú elektrinu, zlepšiť kondíciu vlasov a udržať ich krásne hebké a lesklé.

Panna

Máloktoré znamenie miluje čistotu a poriadok ako panna. Systematickým pannám nesmie chýbať robotický vysávač pre nádhernú čistotu domácnosti.

Robotický vysávač je skvelý pomocník, ktorý vám ušetrí kopec času a úsilia pri upratovaní. Navyše v kombinácii s mopom zbavíte podlahu nielen prachu a omrviniek, ale zároveň bude dokonalo vytrená.

Horoskop: elektrospotrebič podľa znamenia

Váhy

Váhy sa usilujú o harmóniu a rovnováhu vo všetkých aspektoch života. Nebude teda prekvapením, že sa k nim dokonalo hodí osobná váha, pomocou ktorej majú možnosť sledovať si hmotnosť a pracovať na udržanie zdravého a vyváženého životného štýlu.

Digitálne osobné váhy nie sú určené iba pre fitness nadšencov, ale pre všetkých, ktorí chcú mať prehľad o svojej telesnej hmotnosti. Vybrať si navyše môžete z nespočetného množstva funkcií a dizajnu.

Škorpión

Škorpióni sú vášniví a tajomní ľudia. K ich povahe sa skvelo hodí výkonný fotoaparát, s ktorým môžu zachytiť svoje intenzívne zážitky a zdieľať ich so svetom.

Absolútnym trendom sa pred niekoľkými rokmi stali instantné fotoaparáty, ktoré nielen vytvoria fotky, ale potom ich do jednej minúty vyvolajú.

Strelec

Strelci sú často ľudia s dobrodružnou a optimistickou povahou. Vhodným parťákom je akčná outdoorová kamera na zaznamenávanie ich dobrodružstva a outdoorových aktivít.

Outdoorová kamera je skvelým nástrojom na zachytenie aktivít vo vonkajšom prostredí. Môžete ňou nahrávať videá a fotiť krásne scenérie počas športovania, cestovania, kempovania a podobných outdoorových zážitkov.

Horoskop: elektrospotrebič podľa znamenia

***

Ďalšie aktuality

Bosch a Siemens posúvajú hranice s novými práčkosušičkami

Bosch a Siemens posúvajú hranice s novými práčkosušičkami

Spotrebiče 2 v 1 dokážu v súčasnosti oveľa viac, ako by ste čakali. Sú zárukou úspory miesta a zároveň si ponechávajú to najlepšie z práčok a sušičiek. Či už sa vám viac páči dizajn Bosch či, naopak, ...... Celý článok
Najlepšie mobily pre seniorov

Najlepšie mobily pre seniorov

Hľadáte kvalitný a jednoduchý mobil pre babičku či dedka? Ten pravý telefón pre seniorov neprekypuje množstvom funkcií, všetko je podriadené skôr jednoduchosti a nenáročnému ovládaniu. Ponuka seniorsk...... Celý článok
Recenzia: Insta360 X4 – 360° radosti

Recenzia: Insta360 X4 – 360° radosti

Výlety, skok padákom, cesta autom alebo len rodinná dovolenka? To všetko by sme si želali zachytiť v prvotriednej kvalite a akčná kamera Insta360 X4 má v úmysle nám toto prianie splniť. Oproti predchá...... Celý článok
Ako (vy)čistiť indukčnú varnú dosku?

Ako (vy)čistiť indukčnú varnú dosku?

Čistenie indukčnej varnej dosky je omnoho jednoduchšie ako čistenie plynového sporáka. Na hladkej ploche bez záhybov a vystúpených miest sa však i tak objavujú škvrny po mastnote, zvyšky potravín a z ...... Celý článok
Inteligentné okuliare Ray-Ban Meta: Druhá generácia a jej vylepšenia

Inteligentné okuliare Ray-Ban Meta: Druhá generácia a jej vylepšenia

Nové inteligentné okuliare Ray-Ban Meta zaujmú hneď niekoľkými spôsobmi. Na rozdiel od okuliarov na virtuálnu realitu sú skvelým doplnkom pri bežnom nosení a v mnohých smeroch zastúpia smartfón. Ak st...... Celý článok