0,00 €
×
Kód: LOG910006572 ID: 1691653
Autorizovaný predajca
Autorizovaný predajca

Myš Logitech MX Master 3S For Mac Pale grey (910-006572)

bezdrôtová myš • optický senzor s rozlíšením 8 000 DPI • 7 tlačidiel • valček pod palec • technológia prechádzania naprieč operačnými systémami Flow • elektromagnetický posun MagSpeed • technológia...

Popis produktu
99,90 €
Najnižšia cena za posledných 30 dní:
99,90 €
mesačne od 2,30 €
Nie je skladom ?

Odporúčané služby

Blesková výmena k výrobkom do 130 € 15,99 €

Popis produktu

bezdrôtová myš • optický senzor s rozlíšením 8 000 DPI • 7 tlačidiel • valček pod palec • technológia prechádzania naprieč operačnými systémami Flow • elektromagnetický posun MagSpeed • technológia Bluetooth Low Energy • USB nano prijímač • výdrž batérie až 70 dní • kompatibilná s macOS, iPad OS • podpora rýchleho nabíjania

Logitech MX Master 3S For Mac Logitech MX Master 3S For Mac (910-006572), svetlo šedá


Špičková myš MX Master 3S od výrobcu Logitech – teraz inovovaná a ďalej optimalizovaná pre užívateľov pracujúcich so zariadeniami od spoločnosti Apple. Už na prvý pohľad zaujme svojim precíznym vyhotovením, farbami inšpirovanými vybavením tejto značky a ergonomickým tvarom, ktorý navedie vašu ruku do prirodzenejšej polohy pre lepšie pohodlie.


Myš poskytne oporu vašej dlani aj prstom a nekĺzavý povrch sa postará o dokonalé ovládanie. Bočné rolovacie koliesko kopíruje prirodzený pohyb palca pre plynulú a intuitívnu horizontálnu navigáciu.


Úžasná presnosť s rozlíšením 8K


Nielen dokonalý tvar, ale aj najvyšší výkon. Produkt je vybavený senzorom s rozlíšením 8 000 DPI, ten dokáže presne zaznamenať pohyb aj na sklenenom povrchu. Citlivosť snímania môžete upraviť v softvéri Logi Options+ a nastaviť si tú správnu úroveň pre váš štýl práce a rozlíšenie monitora. A s funkciou tichého klikania dokázali konštruktéri znížiť hluk až o 90 %.


K tomu pridajte pozoruhodne tiché elektromagnetické rolovacie koliesko MagSpeed ​​pre vysokú výkonnosť bez rušivých vnemov. Koliesko je maximálne presné pri zastavení na pixeli a dostatočne rýchle na prechádzanie 1 000 riadkov za sekundu.


Myš je plne kompatibilná so systémami Windows, macOS, Chrome OS alebo Linux. Je možné ju počas okamihu spárovať až s tromi zariadeniami prostredníctvom technológie Bluetooth Low Energy alebo priloženého prijímača Logi Bolt USB.


A výdrž? Tá predstavuje úžasných 70 dní pri plnom nabití, pričom bude stačiť jediná minúta v nabíjačke a získate hneď 3 hodiny ďalšej ničím nerušenej práce.





 


Kľúčové vlastnosti:


  • Bezdrôtová myš, špeciálne vyladená pre užívateľov produktov spoločnosti Apple
  • Optický senzor s rozlíšením 8 000 DPI umožňuje snímanie pohybu prakticky kdekoľvek
  • Ultra nízka hlučnosť so solídnou odozvou pri kliknutí
  • Funkcia elektromagnetického posuvu MagSpeed
  • Ergonomický tvar pre prirodzenejšie polohy a lepšie pohodlie
  • Možnosť prispôsobenia tlačidiel v obľúbených aplikáciách
  • Výdrž batérie až 70 dní na jedno nabitie
  • Funkcia rýchleho nabíjania umožní získať 3 hodiny práce za 1 minútu v nabíjačke

 


Staňte sa majstrom produktivity s ergonomickou bezdrôtovou myšou, špeciálne vyladenou pre potreby užívateľov produktov spoločnosti Apple. Prináša vysokú citlivosť optického senzora s rozlíšením 8 000 DPI, ultra nízku hlučnosť a famóznu výdrž až 70 dní na jedno nabitie.

Rázna hmatová odozva v takmer nepočuteľnom vyhotovení


Užite si pohodlnú prácu bez toho, aby ste činnosťou rušili svoje okolie. Myš MX Master 3S prináša uspokojivú jemnú hmatovú odozvu, ktorá je v porovnaní s modelom MX Master až o 90 % tichšia. A keď k tomu pridáte úžasne tiché elektromagnetické rolovacie koliesko MagSpeed, získate pre svoje nasadenie ultra vysoký výkon bez prítomnosti akýchkoľvek rušivých elementov.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Pohyb s presnosťou na jednotlivé pixely v rozlíšení 8K


Myš okrem nízkeho hluku exceluje aj v otázke presnosti, kedy využíva najpresnejší senzor značky všetkých čias, vyznačujúci sa odozvou novej generácie. Disponuje rozlíšením až 8 000 DPI, čo v praxi znamená, že s ním môžete myš ovládať prakticky na akomkoľvek povrchu, vrátane skla. Presnosť snímania je možné navyše regulovať pomocou proprietárneho softvéru Logi Options+.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Až 1 000 riadkov za sekundu s elektromagnetickým posuvom


Zásluhou funkcie elektromagnetického posuvu MagSpeed ​​dokážete s neuveriteľnou presnosťou na pixel prejsť až 1 000 riadkov za sekundu – to je zhruba o 90 % rýchlejšie a o 87 % presnejšie než s kolieskom štandardnej myši. Materiál z obrobenej ocele potom prináša prvotriednu hmatovú odozvu a ideálnu dynamickú zotrvačnosť.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Zvýšte svoju produktivitu na maximum s Logi Options+


Prostredníctvom softvéru Logi Options+ a funkcie Flow budete môcť prechádzať medzi počítačmi aj rôznymi operačnými systémami jednoduchým presunutím kurzora k okraju obrazovky. Ľahšie tak budete napríklad prenášať texty, obrázky, súbory a ďalšie pre vašu prácu dôležité súbory a dáta.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Prispôsobenie na mieru akejkoľvek aplikácii


Myš od firmy Logitech myslí na každý detail - preto umožňuje plné prispôsobenie prakticky akejkoľvek aplikácii, aby ste ju mohli využívať ešte rýchlejšie. Nadefinovať môžete rôzne akcie pre softvér Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Chrome, Safari, Zoom a Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint a Edge a veľa ďalších.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Dlhá výdrž, ultra rýchle nabíjanie


Aj dlhotrvajúca práca nebude pre myš MX Master 3S žiadny problém. Môže sa totiž pýšiť vstavanou batériou s výdržou, ktorá robí až neuveriteľných 70 dní na nabitie. Navyše oceníte aj následné rýchle dobitie cez moderný port USB-C (kábel je súčasťou balenia) – jediná minúta totiž zaistí dostatok energie pre ďalšie 3 hodiny práce!


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Celodenný komfort


Do posledného detailu prepracovaná ergonómia je zárukou toho, že sa vám bude pracovať s maximálnym pohodlím vďaka vynikajúcej opore pre vašu dlaň a prsty. Zážitok spríjemňujú aj zdrsnené povrchy pre istejší úchop. MX Master 3Sjedinečný uhol náklonu pre držanie paže v prirodzenejšej pozícii, rovnako ako šikovne rozmiestnené ovládacie prvky pre palec, rovnako ako bočné rolovacie koliesko dokonale kopírujúce prirodzený pohyb palca.


Logitech MX Master 3S For Mac




 


Orientuje sa aj v ochrane prírody


Rovnako ako množstvo ďalších moderných spoločností aj výrobca Logitech sa snaží neustále zvyšovať podiel recyklovaných materiálov, ktoré pri výrobe svojich periférií používa. Plastové súčiastky myší MX Master 3S tak zahŕňajú až 27 % recyklovaného materiálu získaného z odpadového materiálu po spotrebiteľoch. Výrobok ako celok sa potom môže pochváliť certifikáciou uhlíkovej neutrality, značiaci, že negatívne dopady na životné prostredie pri jej výrobe boli vďaka investíciám spoločnosti Logitech do projektov uhlíkových kompenzácií a odstraňovanie znečistenia minimalizované.


Logitech MX Master 3S For Mac

Obrázky produktov sú iba informatívneho charakteru.

Technické parametre

Ďalšie parametre
Záruka 24 mesiacov
Kód výrobcu 910-006572
Pripojenie bezdrôtový
Typ použitia štandardné
Počet tlačidiel 7
Prevedenie pre pravákov
Maximálne rozlíšenie 8000,00 DPI
Technológia Darkfield
Farba sivá
Rozhranie Bluetooth
Typ napájania akumulátor
Vertikálny Nie
Podsvietenie Nie
Veľkosť štandardné
Tlačidlo pre zmenu dpi Áno
Tiché tlačidlá Áno
Značky Logitech
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 8.4 cm
Výška výrobku 12.5 cm
Hĺbka výrobku 5.1 cm
Hmotnosť výrobku 0.1 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 18.5 cm
Výška výrobku 6.0 cm
Hĺbka výrobku 14.2 cm
Hmotnosť výrobku 0.3 kg

Použivateľské recenzie - Myš Logitech MX Master 3S For Mac Pale grey (910-006572)

Uvedené recenzie sú nezávislým názorom našich zákazníkov, ktorí si tento tovar zakúpili.

Priemerné hodnotenie tohto produktu

0
(0%)

Hodnotilo 0 používateľov

Technické parametre

Záruka 24 mesiacov
Kód výrobcu 910-006572
Pripojenie
bezdrôtový
Typ použitia štandardné
Počet tlačidiel
7
Prevedenie pre pravákov
Maximálne rozlíšenie
8000,00 DPI
Technológia
Darkfield
Farba sivá
Rozhranie
Bluetooth
Typ napájania akumulátor
Vertikálny Nie
Podsvietenie Nie
Veľkosť štandardné
Tlačidlo pre zmenu dpi Áno
Tiché tlačidlá Áno
Značky Logitech
Šírka výrobku 8.4 cm
Výška výrobku 12.5 cm
Hĺbka výrobku 5.1 cm
Hmotnosť výrobku 0.1 kg
Šírka výrobku 18.5 cm
Výška výrobku 6.0 cm
Hĺbka výrobku 14.2 cm
Hmotnosť výrobku 0.3 kg