0,00 €
×
Kód: HUASPP30P128DSBOM ID: 1567618
Autorizovaný predajca
Autorizovaný predajca

Mobilný telefón Huawei P30 Pro 128 GB - Black (SP-P30P128DSBOM)

smartphone • 6,47" uhlopriečka • OLED displej • 2340 × 1080 px • procesor Kirin 980 (8jadrové) • pamäť RAM 6 GB • interná pamäť 128 GB • zadný fotoaparát 40 + 20 + 8 Mpx • predný fotoaparát 32 Mpx •...

Popis produktu
0,00 €
Nie je skladom ?

Môže sa hodiť

Popis produktu

smartphone • 6,47" uhlopriečka • OLED displej • 2340 × 1080 px • procesor Kirin 980 (8jadrové) • pamäť RAM 6 GB • interná pamäť 128 GB • zadný fotoaparát 40 + 20 + 8 Mpx • predný fotoaparát 32 Mpx • Dual SIM • NFC • Bluetooth • LTE • GPS • Wi-fi • USB-C • Android 9.0 Pie • kapacita batérie 4200 mAh

Huawei P30 Pro 128 GB, čierna


Huawei uvádza vlajkový model P30 Pro slovami „prekonaj limity fotografie“, a rozhodne nejde o marketingové klišé. Naopak pred sebou skutočne máme špičkový smartfón s fotoaparátmi, ktoré prepisujú pravidlá mobilnej fotografie. Na zadnej strane smartfónu so 6,47palcovým zakriveným OLED displejom nájdete hneď štyri fotoaparáty v zložení – SuperZoom objektív s 5× optickým zoomom, extrémne citlivý 40Mpx hlavný snímač20Mpx ultraširokouhlý objektív, s ktorým do scény dostanete ešte viac krásy, a TOF fotoaparát pre pokročilé radovánky s AR a ešte prepracovanejšie portrétne snímky.


Telefón preukazuje to, že mieri na najvyššie stupienky vo všetkých ohľadoch – poháňa ho supervýkonný procesor Kirin 980 v kombinácii s 6GB RAM a 128GB úložiskom, plní prísnu certifikáciu odolnosti IP68 a dlhú výdrž prináša 4 200mAh batéria s podporou rýchlehobezdrôtového aj reverzného nabíjania. Čítačka odtlačku prstov sa presunula na ideálnu pozíciu priamo do displeja a v superlatívoch možno pokračovať aj pri pohľade na ďalšie prvky výbavy.



Smartfón, ktorý prepisuje pravidlá mobilnej fotografie!

Prevratný fotoaparát


So štvornásobným fotoaparátom Leica zaobstaráte fotografie, ktoré predtým nebolo možné získať! Skladá sa z objektívu SuperZoom, extrémne citlivého fotoaparátu s rozlíšením 40 Mpx, ultraširokouhlého objektívu s rozlíšením 20 Mpx a TOF fotoaparátu.





Periskopový zoom


Jedným z hlavných lákadiel je bez debát nový periskopový zoom objektív s optickým priblížením bez toho, aby bola negatívne ovplyvnená kvalita snímok. Objektív SuperZoom doplnený o hlavný 40Mpx snímač s AIS aj OIS stabilizáciou tak prináša až 10× hybridné priblíženie. Až 50× zoom vám potom umožní napríklad priblížiť divé zvieratá, ako keby ste stáli priamo pri nich.





 


Zmena spôsobu rozpoznania farieb


Huawei navyše zmenil spôsob rozpoznávania farieb z modelu RGB na RYB, čo v preklade znamená, že do fotografií dostane ešte viac svetla. Dvojnásobne potom v spojení so snímačom SuperSpectrum, ISP čipsetom Kirin 980 a špeciálnym algoritmom. To všetko znamená až 40% zvýšenie množstva svetla pre ostré snímky plné detailov vo dne aj v noci.





ISO až 409 600


S ISO 409 600 objavíte detaily aj v tej najväčšej tme. Nádherne tak vyfotografujete napríklad romantickú večeru pri sviečkach i nočnú oblohu.





 


Portrétne snímky dotiahnuté k dokonalosti


Spojenie dlhého expozičného záberu s AIS a TOF fotoaparátom, ktorý meria presnú vzdialenosť objektov, zaistí portrétne snímky ako zo zrkadloviek. K rozmazaniu pozadia navyše dochádza zásluhou špeciálnych efektov pre dojem profesionálneho bokehu.





AI HDR+


Zásluhou analýzy tisícov snímok s protisvetlom umožňuje AI HDR+ vytvárať dokonale čisté fotografie, lebo vždy vyhodnocuje niekoľko snímok, ktoré následne spojí do jednej výslednej fotografie. O to, aby bola tvár vždy ostrá, sa stará optimalizácia osvetlenia a farieb v niekoľkých rôznych úrovniach.





 


Aj voda môže byť umenie


Dlhý expozičný záber s AIS vám pomôže zhotovovať umelecké fotografie v prírode i mestskej džungli.





 


Ultraširokouhlý objektív


Ultraširokouhlý objektív je k dispozícii, aby vám umožnil zachytiť ešte viac krásy na vašich fotografiách.





 


Pôsobivé makrofotografie


Makrofotografie môžete robiť už zo vzdialenosti len 2,5 cm, aby ste zachytili aj tie najjemnejšie detaily, ako je napríklad mechanizmus hodinového strojčeka alebo kvapky vody na okvetných lístkoch.





Úžasné seflies


Vaše selfies vzbudia ešte väčší obdiv zásluhou 32Mpx predného fotoaparátu s inteligentným nastavením jasu a ostrosti. Fotky pritom budú perfektné aj v prípade, že ich vyfotíte v preexponovanom prostredí s protisvetlom či na nočnej párty.





Dvojnásobná stabilizácia OIS


Dvojnásobná stabilizácia OIS a AIS je garanciou toho, že aj videá nakrúcané z ruky budú bez nežiadúceho chvenia a dokonale ostré.





Dual-View Video


Vychutnávať si obraz z dvoch odlišných perspektív prináša možnosť nezávislej práce dvoch zadných fotoaparátov súčasne. Napríklad tak môžete zoomovať, zatiaľ čo budete obraz natáčať cez štandardný senzor.





AI Video Editor 


Postprodukciu urobených materiálov výrazne vylepšuje AI Video Editor, keďže sú videá automaticky upravené filtrami, rôznymi rýchlosťami prehrávania a dramatickou hudbou, aby vaše spomienky boli ešte živšie.





 


Zakrivené 3D sklenené telo


To všetko pritom môžete obdivovať na 6,47palcovom displeji s dvojito zakriveným 3D skleneným telom. OLED panel a vysoké rozlíšenie je navyše zárukou sýtych farieb, od ktorých nebudete chcieť odtrhnúť oči.





 


Čítačka odtlačku prstov priamo v displeji


Huawei P30 má čítačku odtlačku prstov na zabezpečené prihlásenie integrovanú priamo do displeja. Je rýchla a spoľahlivá.





Acoustic Display Technology


Huawei nestavil na tradičný reproduktor, ale namiesto toho využil technológiu Acoustic Display, ktorá prináša možnosť efektívnejšie využiť čelnú plochu a zároveň zaisťuje kvalitnejší zvuk. Technológia elektromagnetického šírenia k vám zvuk dostane vibráciami displeja.





 


Odolnosť voči vode i prachu


Úplne každý ocení, že telefón plní prísnu certifikáciu IP68. Tá značí odolnosť voči vode a prachu, takže sa nemusíte o telefón prehnane strachovať, a naopak byť v pokoji aj vtedy, keď zmokne, polejete ho alebo spadne do vody.





Extrémny výkon


Extrémny výkon prináša 7nm Kirin 980 doplnený o 6 GB RAM a 128 GB úložného priestoru. Navyše je aj energeticky efektívny, takže telefón vydrží nabitý ešte dlhšie.





Špičková výdrž


Batéria s kapacitou 4 200 mAh spojená s pokročilými technológiami úspory je garanciou skutočne dlhej výdrže.





 


Ultrarýchle nabíjanie


Podpory sa navyše dočkalo aj superrýchle nabíjanie, kedy sa z nuly na 70 % dostanete počas iba 30 minút!





 


Bezdrôtové doplnenie energie


Huawei P30 Pro navyše môžete dobíjať komfortne bez drôtov prostredníctvom 15W bezdrôtovej nabíjačky Wireless Quick Charge.





 


Dodajte energiu ostatným


Reverzné dobíjanie vám pritom umožní doplniť z vášho telefónu bezdrôtovo energiu podporovaným slúchadlám, zubnej kefke aj telefónu kamaráta.





AR Measure


S prepracovanými funkciami merania pomocou AR dokončíte váš projekt aj bez metra po ruke. Zásluhou TOF fotoaparátu môžete veľmi presne merať dĺžku, šírku i hĺbku. V spojení s technológiou rozpoznania tváre navyše bleskovo zmeriate aj výšku človeka.





Hranie v pohybe


Stačí telefón pripojiť k väčšej obrazovke a namieriť na seba TOF snímač, ktorý následne identifikuje vaše pohyby a umožní hrať napríklad Fancy Skiing alebo Fancy Dart.





OneHop


Stačí jediný dotyk, aby ste odoslali dáta, ako sú obrázky, videá alebo dokumenty z vášho telefónu do MateBooku. Rovnako tak obyčajné zatrasenie a priloženie telefónu k MateBooku umožní vyhotoviť 60sekundové video s dianím na displeji notebooku, ktoré sa uloží do telefónu. Takto ľahko možno i kopírovať a vkladať texty medzi oboma prístrojmi.


Obrázky produktov sú iba informatívneho charakteru.
Dokumentácia k tomuto produktu
Návod na použitie CZ Mobilný telefón Huawei P30 Pro 128 GB - Black (SP-P30P128DSBOM) Zobraziť / (13.93 MB)
Návod na použitie CZ Mobilný telefón Huawei P30 Pro 128 GB - Black (SP-P30P128DSBOM) Zobraziť / (13.93 MB)

Technické parametre

Displej
Uhlopriečka displeja (palce) 6,47"
Typ displeja OLED
Rozlíšenie displeja 2340 × 1080 bodov
Obnovovacia frekvencia displeja 60 Hz
Tvar výrezu kvapkovitý výrez
Konštrukcia a systém
Výrobca procesora HiSilicon
Model procesora Kirin 980
Počet jadier 8
Frekvencia procesora 1 800 MHz
Typ SIM karty nano SIM
Konštrukcia telefónu dotykový, odolný , pre hráčov
Stupeň krytia IP68
Systém telefónu Android 9.0 Pie
Nadstavba systému EMUI
Pamäť
Interná pamäť 128 GB
Veľkosť pamäte RAM 6 GB
Podporované pamäťové karty Nano Memory Card
Navigácia
Bezdrôtové technológie A-GPS, Beidou, Bluetooth, Galileo, GLONASS, GPS, NFC, Wi-Fi, Infraport
Rozhranie a podporované siete
Sieťová frekvencia (GSM) 1 800 MHz, 1 900 MHz, 850 MHz, 900 MHz
Sieťová frekvencia (3G) 1 700 MHz, 1 900 MHz, 2 100 MHz, 800 MHz, 850 MHz, 900 MHz
Sieťová frekvencia (LTE) 1 800 MHz, 2 100 MHz, 2 600 MHz, 800 MHz, 900 MHz
Fotoaparát
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3
Rozlíšenie hlavného fotoaparátu 40 + 20 + 8 Mpx
Svetelnosť zadného fotoaparátu f/1,6
Rozlíšenie videozáznamu 3840 × 2160
Počet objektívov predného fotoaparátu 1
Rozlíšenie predného fotoaparátu 32 Mpx (6528 × 4896)
Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,0
Funkcie fotoaparátu automatické ostrenie, Bokeh efekt, nočný režim, prisvetľovacia dióda, širokouhlý objektív, hybridný zoom
Stabilizácia obrazu optická
Akumulátor
Kapacita akumulátora 4200,00 mAh
Vlastnosti batérie bezdrôtové nabíjanie, rýchle nabíjanie, reverzné bezdrôtové nabíjanie
Výkon nabíjania 40,00 W
Konektivita a rozhranie
Konektor USB-C
3,5 jack Nie
OTG Áno
Senzory a zabezpečenie
Zabezpečenie čítačka odtlačkov prstov v displeji, odomykanie tvárou
Senzory senzor priblíženia (proximity), akcelerometer (G-senzor), TOF (Time of Flight), digitálny kompas, gyroskop, Hallov senzor, svetelný senzor
Ďalšie parametre
Záruka 24 mesiacov
Kód výrobcu SP-P30P128DSBOM
FM rádio Áno
Určené pre model telefónu Huawei P30 Pro
Farba telefónu čierna farba
Značky Huawei
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 7.3 cm
Výška výrobku 15.8 cm
Hĺbka výrobku 0.8 cm
Hmotnosť výrobku 0.2 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 18.5 cm
Výška výrobku 6.0 cm
Hĺbka výrobku 9.5 cm
Hmotnosť výrobku 0.6 kg

Použivateľské recenzie - Mobilný telefón Huawei P30 Pro 128 GB - Black (SP-P30P128DSBOM)

Uvedené recenzie sú nezávislým názorom našich zákazníkov, ktorí si tento tovar zakúpili.

Priemerné hodnotenie tohto produktu

0
(0%)

Hodnotilo 0 používateľov

Technické parametre

Uhlopriečka displeja (palce)
6,47"
Typ displeja
OLED
Rozlíšenie displeja
2340 × 1080 bodov
Obnovovacia frekvencia displeja
60 Hz
Tvar výrezu
kvapkovitý výrez
Výrobca procesora HiSilicon
Model procesora Kirin 980
Počet jadier
8
Frekvencia procesora
1 800 MHz
Typ SIM karty nano SIM
Konštrukcia telefónu dotykový, odolný , pre hráčov
Stupeň krytia
IP68
Systém telefónu
Android 9.0 Pie
Nadstavba systému
EMUI
Interná pamäť
128 GB
Veľkosť pamäte RAM
6 GB
Podporované pamäťové karty
Nano Memory Card
Bezdrôtové technológie
A-GPS, Beidou, Bluetooth, Galileo, GLONASS, GPS, NFC, Wi-Fi, Infraport
Sieťová frekvencia (GSM) 1 800 MHz, 1 900 MHz, 850 MHz, 900 MHz
Sieťová frekvencia (3G) 1 700 MHz, 1 900 MHz, 2 100 MHz, 800 MHz, 850 MHz, 900 MHz
Sieťová frekvencia (LTE) 1 800 MHz, 2 100 MHz, 2 600 MHz, 800 MHz, 900 MHz
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3
Rozlíšenie hlavného fotoaparátu 40 + 20 + 8 Mpx
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,6
Rozlíšenie videozáznamu 3840 × 2160
Počet objektívov predného fotoaparátu 1
Rozlíšenie predného fotoaparátu 32 Mpx (6528 × 4896)
Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,0
Funkcie fotoaparátu
automatické ostrenie, Bokeh efekt, nočný režim, prisvetľovacia dióda, širokouhlý objektív, hybridný zoom
Stabilizácia obrazu
optická
Kapacita akumulátora
4200,00 mAh
Vlastnosti batérie
bezdrôtové nabíjanie, rýchle nabíjanie, reverzné bezdrôtové nabíjanie
Výkon nabíjania
40,00 W
Konektor
USB-C
3,5 jack
Nie
OTG
Áno
Zabezpečenie
čítačka odtlačkov prstov v displeji, odomykanie tvárou
Senzory senzor priblíženia (proximity), akcelerometer (G-senzor), TOF (Time of Flight), digitálny kompas, gyroskop, Hallov senzor, svetelný senzor
Záruka 24 mesiacov
Kód výrobcu SP-P30P128DSBOM
FM rádio
Áno
Určené pre model telefónu
Huawei P30 Pro
Farba telefónu
čierna farba
Značky Huawei
Šírka výrobku 7.3 cm
Výška výrobku 15.8 cm
Hĺbka výrobku 0.8 cm
Hmotnosť výrobku 0.2 kg
Šírka výrobku 18.5 cm
Výška výrobku 6.0 cm
Hĺbka výrobku 9.5 cm
Hmotnosť výrobku 0.6 kg
Dokumentácia k tomuto produktu
Návod na použitie CZ Mobilný telefón Huawei P30 Pro 128 GB - Black (SP-P30P128DSBOM) Zobraziť / (13.93 MB)
Návod na použitie CZ Mobilný telefón Huawei P30 Pro 128 GB - Black (SP-P30P128DSBOM) Zobraziť / (13.93 MB)