0,00 €
×
Kód: TOMGO5200WORLDLT ID: 1457795
Autorizovaný predajca
Autorizovaný predajca

Navigačný systém GPS Tomtom GO 5200 World, Wi-Fi, LIFETIME mapy (1PL5.002.01) čierna

navigačný systém s doživotnou bezplatnou aktualizáciou máp celého sveta • 5"dotykový displej • rozlíšenie 480×272 px • zabudovaná SIM karta • Wi-Fi • upozornenie na rýchlostné radary • Bluetooth •...

Popis produktu
0,00 €
Nie je skladom ?

Popis produktu

navigačný systém s doživotnou bezplatnou aktualizáciou máp celého sveta • 5"dotykový displej • rozlíšenie 480×272 px • zabudovaná SIM karta • Wi-Fi • upozornenie na rýchlostné radary • Bluetooth • podpora handsfree • aplikácia TomTom MyDrive • doživotný prístup zdarma k službe TomTom Traffic • 16GB vnútorná pamäť • micro SD slot • micro USB port

TomTom GO 5200


TomTom Go 5200 je presná a zároveň neuveriteľne vyspelá navigácia so špičkovými funkciami, ich dokonalou reprezentáciou je integrovaná SIM karta.. Ponúka celosvetové mapy s doživotnými aktualizáciami zdarma. Navrch potom pridáva aj doživotný prístup k aktuálnym dopravným informáciám na cestách, aby ste sa mohli vyhnúť uzávierkam či kolónam, a technológiu upozornenia na rýchlostné radary, ktorá vám, najmä v zahraničí, môže ušetriť nemalé peniaze. Navigovanie pritom prebieha prostredníctvom 5palcového dotykového displeja a hlasom.


Navigácia disponuje tiež Wi-Fi pre komfortné stiahnutie aktualizácií bez nutnosti pripojenia k počítaču a Bluetooth. V kombinácii s integrovaným mikrofónom a reproduktormi tak nahradí aj handsfree. Nadštandardným prvkom v príslušenstve je potom dodávaný aktívny magnetický držiak.


Obsah balenia:


  • TomTom GO 5200
  • aktívny magnetický držiak
  • USB kábel a nabíjačka do automobilu
  • dokumentácia

Šikovné funkcie zo mňa robia viac než „len“ navigáciu. Vďaka integrovanej SIM karte navyše už nemusíte riešiť drahé dáta z telefónu.


Aktualizácia cez Wi-Fi


Navigácia disponuje integrovanou Wi-Fi, takže nie je potrebné ju prepájať káblom s PC. Navigácia vás pri pripojení k sieti automaticky upozorní na updaty.


 


 



Zabudovaná SIM karta


Navigácia ponúkne dokonca aj zabudovanú SIM kartu, vďaka ktorej môžete ihneď po rozbalení aktivovať služby TomTom Traffic a ďalšie. Informácie v reálnom čase budete dostávať zadarmo aj na cestách v zahraničí a už nebudete musieť myslieť na drahé dáta v telefóne. 


Siri a Google Now


TomTom podporuje aj funkciu Siri a Google Now, ktorá umožňujú kliknutím na tlačidlo zariadeniu zadávať inštrukcie prostredníctvom mikrofónu. Šikovný asistent vám pomôže a poradí, zatiaľ čo vy budete mať telefón vo vrecku.


 



Predpoveď cieľa


Navigácia je tak múdra, že sa učí z vašich návykov a napríklad dokáže predvídať, že sa v istý čas necháte navigovať do cieľov v časti „Moje miesta“. To vám výrazne uľahčuje jej ovládanie.


Nahradí handsfree


Keďže navigácia podporuje technológiu Bluetooth, umožňuje prevádzkovať handsfree hovory pomocou integrovaného reproduktora a mikrofónu navigácie.


 


Vylepšený výkon


TomTom siahlo po výkonnejšom procesore, vďaka čomu je rýchlejšie nielen spúšťanie, ale aj vyhľadávanie cieľov, výpočet trás a ďalšie. Už vás nič nebude zdržovať.


 



Doživotný prístup k TomTom Traffic


Presné dopravné informácie umožňujú navigácii vaše cesty plánovať bez zbytočného zdržiavania a nervov. Informácie od miliónov vodičov z celého sveta totiž umožňujú vždy vybrať tú najlepšiu možnú trasu.


 



Doživotné svetové mapy


Prístroj je pripravený na potreby najnáročnejších užívateľov. Obsahuje totiž doživotne aktualizované mapy celého sveta. Je jedno, či chcete navigovať cez Severnú Ameriku alebo v Afrike. Presné mapové podklady sú k dispozícii všade.


Ponáhľajte pomaly


Služba Rýchlostné radary, ktorá je dostupná doživotne zadarmo, vás upozorní, keď sa blížite k rýchlostnému radaru a pripomenie rýchlostný limit.


 


TomTom MyDrive


Plánovať trasy, ukladať obľúbené miesta alebo kontrolovať dopravnú situáciu - to všetko možno nielen z navigácie, ale aj pomocou smartfónu, počítača či tabletu. Stačí, aby sa následne v automobile mobilný telefón spároval s navigáciou a všetko bude synchronizované.



Aktívny magnetický držiak


Magnetický držiak, ktorý je súčasťou balenia, umožňuje navigáciu ľahko pripraviť pred každou jazdou. Môžete ho pripevniť na čelné sklo či palubnú dosku a navigáciu z neho vždy ľahko vybrať.



Správy z telefónu


Prišla vám správa na telefón? Vďaka navigácii si ju môžete nechať bezpečne prečítať a jednoducho zavolať späť tomu, kto vám písal. To všetko bez toho, aby ste museli telefón vytiahnuť z vrecka.

Obrázky produktov sú iba informatívneho charakteru.
Dokumentácia k tomuto produktu
Návod na použitie CZ Navigačný systém GPS Tomtom GO 5200 World, Wi-Fi, LIFETIME mapy (1PL5.002.01) čierna Zobraziť / (3.33 MB)

Technické parametre

Vlastnosti
Typ navigácie osobné automobily
3D zobrazenie budov Áno
Hlasové ovládanie Áno
Asistent jazdných pruhov Áno
Automatický prepočet trasy Áno
Alarm na rýchlostné/bezpečnostné kamery Áno
Upozornenie na povolenú rýchlosť Áno
Handsfree Áno
Autokamera Nie
Bluetooth Áno
Wi-Fi Áno
Mapy
Typ mapy Svet Lifetime
Doživotná aktualizácia máp Áno
Displej
Rozlíšenie displeja 480 × 272 bodov
Uhlopriečka displeja 5"
Pamäťové karty a sloty
Slot pre pamäťovú kartu Áno
Batéria
Výdrž batérie 1,00 hod.
Ďalšie parametre
Záruka 24 mesiacov
Kód výrobcu 1PL5.002.01
Značky Tomtom
Rozmery balenia
Šírka výrobku 14.0 cm
Výška výrobku 21.5 cm
Hĺbka výrobku 8.5 cm
Hmotnosť výrobku 0.6 kg

Použivateľské recenzie - Navigačný systém GPS Tomtom GO 5200 World, Wi-Fi, LIFETIME mapy (1PL5.002.01) čierna

Uvedené recenzie sú nezávislým názorom našich zákazníkov, ktorí si tento tovar zakúpili.

Priemerné hodnotenie tohto produktu

0
(0%)

Hodnotilo 0 používateľov

Technické parametre

Typ navigácie osobné automobily
3D zobrazenie budov
Áno
Hlasové ovládanie
Áno
Asistent jazdných pruhov
Áno
Automatický prepočet trasy
Áno
Alarm na rýchlostné/bezpečnostné kamery
Áno
Upozornenie na povolenú rýchlosť Áno
Handsfree
Áno
Autokamera
Nie
Bluetooth
Áno
Wi-Fi
Áno
Typ mapy Svet Lifetime
Doživotná aktualizácia máp
Áno
Rozlíšenie displeja
480 × 272 bodov
Uhlopriečka displeja
5"
Slot pre pamäťovú kartu
Áno
Výdrž batérie
1,00 hod.
Záruka 24 mesiacov
Kód výrobcu 1PL5.002.01
Značky Tomtom
Šírka výrobku 14.0 cm
Výška výrobku 21.5 cm
Hĺbka výrobku 8.5 cm
Hmotnosť výrobku 0.6 kg
Dokumentácia k tomuto produktu
Návod na použitie CZ Navigačný systém GPS Tomtom GO 5200 World, Wi-Fi, LIFETIME mapy (1PL5.002.01) čierna Zobraziť / (3.33 MB)