0,00 €
×
Kód: ASU90LM03S0B04170 ID: 1643253
Autorizovaný predajca
Autorizovaný predajca

+ Darčeky

F-Secure SAFE, 3 zařízení / 6 měsíců - elektronická licence
24,90 €
zadarmo

Monitor Asus ROG Strix XG32VC (90LM03S0-B04170)

+ Darček

herný monitor • 31,5" uhlopriečka • VA, zakrivený • 2560 × 1440 px • pomer strán 16 : 9 • obnovovacia frekvencia 170 Hz • jas 400 cd/m² • odozva 1 ms • kontrastný pomer 3 000 : 1 • technológia AMD...

Popis produktu
519,90 €
Nie je skladom ?

Odporúčané služby

Poistenie predĺ. záruky + 1rok 57,20 €
Poistenie predĺ. záruky + 2roky 88,40 €
Poistenie predĺ. záruky + 4roky 140,40 €

Popis produktu

herný monitor • 31,5" uhlopriečka • VA, zakrivený • 2560 × 1440 px • pomer strán 16 : 9 • obnovovacia frekvencia 170 Hz • jas 400 cd/m² • odozva 1 ms • kontrastný pomer 3 000 : 1 • technológia AMD FreeSync Premium Pro • 1× HDMI 2.0, 1× DisplayPort 1.2, 2× USB-C (s podporou DP a Power Delivery), 2× USB 3.2, 3,5 mm jack • VESA 100 × 100 mm uchytenie na stenu, nastaviteľná výška, nastaviteľný náklon • spotreba energie 38 W

Asus ROG Strix XG32VC Asus ROG Strix XG32VC, čierna


Vkročte do novej éry a posuňte svoje hranie na novú úroveň s neskutočne svižným herným monitorom  Asus ROG Strix XG32VC,ktorý vám prináša displej s bohatou 31,5" uhlopriečkou, zakrivením 1800R a detailným rozlíšením QHD (2560 × 1440 px). Výsledkom je nielen vysoko presný, ale aj famózne rýchly obraz dôsledkom rýchlej obnovovacej frekvencie 170 Hz, odozvy 1 ms a VA panelu ktorý sa vyznačuje vysokou úrovňou kontrastu s 90 % pokrytím farebného priestoru DCI-P3, 125 % sRGB a širokými pozorovacími uhlami 178°. Okrem toho sa navyše môžete spoľahnúť aj na rozšírenú a certifikovanú ochranu vašich očí aj pri dlhodobom neúnavnom hraní.


O tú sa stará technológia Asus Ultra-Low Blue Light, ktorej cieľom je radikálne zníženie vlnového spektra vyžarovaného modrého svetla, čo prispeje k nižšej únave vašich očí a taktiež lepšiemu spánku v prípade, že pri počítači zostanete dlho do noci. Ďalšou dôležitou súčasťou výbavy je aj podpora modernej synchronizačnej obrazovej technológie AMD FreeSync Premium Pro, ktorá zladí snímky spracované grafickou kartou spoločne s monitorom, čo vedie k eliminácii možného nežiaduceho trhania alebo šklbania obrazu.


Moderné hranie si zaslúži modernú konektivitu


Všetky moderné zariadenia – ako notebook, PC alebo napríklad hernú konzolu k monitoru pripojíte veľmi pohodlne. Na výber máte hneď niekoľko možností - je možné využiť služby portu typu HDMI 2.0 alebo moderného DisplayPort 1.2. Bez problémov tak k nemu pripojíte viac zariadení naraz a následne medzi nimi budete môcť voľne prepínať. Rovnako nebude problém ani pripojiť a nabíjať vaše mobilné zariadenie cez dvojicu moderného rozhrania USB-C s podporou Power Delivery s výkonom 15 W alebo USB hub s dvojicou USB 3.2.


K monitoru navyše budete môcť pripojiť aj slúchadlá či herný headset cez 3,5 mm audiovýstup.




Asus ROG Strix XG32VC


 


Kľúčové vlastnosti:


  • Herný monitor s uhlopriečkou 31,5"
  • QHD rozlíšenie pre netušené detaily obrazu v každej scéne
  • Ultra rýchla obnovovacia frekvencia 170 Hz
  • Jas až 400 cd/m2
  • Technológia VA s parádnym zobrazením čiernej, kvalitným kontrastom 3 000 : 1 a širokými pozorovacími uhlami
  • Stojan s možnosťou nastavenia výšky, uhla náklonu a otočenia
  • Technológia Asus Ultra-Low Blue Light a Flicker-free pre komfortný obraz s obmedzeným vyžarovaným spektrom škodlivého modrého svetla a blikanie
  • Podpora nastaviteľného podsvietenia Aura Sync

 


Herný monitor Asus ROG Strix XG32VC s 31,5" uhlopriečkou, kvalitným VA panelom a veľmi rýchlou obnovovacou frekvenciou 170 Hz. Vynikajúci kontrast, široké farebné pokrytie a odozva 1 ms vám umožní poraziť aj tých najhúževnatejších protivníkov a naplno využiť váš potenciál v rámci titulov rozličných žánrov. S podporou technológie AMD FreeSync Premium Pro pre dokonale plynulý obraz bez trhania.

 


Parádny obraz bez kompromisov


Či už ste milovníci hier pre jedného hráča s dokonalou grafikou, alebo náruživí priaznivci športov, určite oceníte plejádu moderných technológií a funkcií, ktoré má monitor Asus ROG Strix XG32VC vo svojej výbave. Dizajn s tenkými rámčekmi, rozlíšenie QHD, balansujúce medzi špičkovým zobrazením detailov a solídnym počtom snímok za sekundu a vysoko kvalitný VA panel, kombinujúci nízku 1 ms odozvu a špičkové 90 % pokrytie farebného priestoru DCI-P3 (125 % sRGB). To všetko je navyše doplnené veľmi rýchlou 170 Hz obnovovacou frekvenciou, ktorá vám umožní nielen držať krok, ale dokonca byť vždy napred pred vašimi hernými súpermi.


Asus ROG Strix XG32VC




 


Ohromujúce detailné zobrazenie herných svetov


Ponorte sa ešte viac do herných svetov a uvidíte aj v diaľke sa skrývajúceho nepriateľa. Zakrivený panel Asus ROG Strix XG32VC s rozlíšením WQHD poskytne oproti štandardnému Full HD o až 77 % viac zobrazovacej plochy, takže sa budete cítiť úplne vtiahnutí do stredu obrazovky a okolie razom prestane existovať.


Asus ROG Strix XG32VC




 


Perfektná rýchlosť s vysokým kontrastom


Nielen špičková rýchlosť je doménou tohto monitora. Prináša ako perfektnú odozvu na vstupe, tak aj vynikajúce farebné pokrytie, takže všetka akcia na displeji sa bude odohrávať vo svižnom tempe a zároveň úchvatne realistických farbách – takmer s absenciou ghostingu alebo zlievania jednotlivých odtieňov. Dôležitá je aj podpora štandardu DisplayHDR 400, zaisťujúca maximálnu svietivosť až 400 cd/m2, čo prinesie perfektné obrazové efekty, ktoré vás ešte viac vtiahnu do diania na obrazovke.


Asus ROG Strix XG32VC




 


Dajte zbohom trhanie obrazu s AMD FreeSync Premium Pro


O to, aby ste sa nemuseli pozerať na trhaný či inak deformovaný obraz, sa postará moderná technológia AMD FreeSync Premium Pro, ktorá v reálnom čase synchronizuje snímky grafickej karty s obnovovacou frekvenciou monitora, a tým efektívne vytvára dokonale plynulý obraz aj v prípade, že snímková frekvencia poklesne pod ideálnu hodnotu. Majitelia grafických kariet AMD (aj NVIDIA prostredníctvom technológie G-Sync Compatible) sa tak budú môcť tešiť na dokonale plynulý pohyb s perfektnou čistotou a ostrosťou obrazu. Za každých okolností. Rovnako poteší aj prítomnosť adaptívnej synchronizácie, ktorú si môžete zapnúť spoločne s Asus Extreme Low Motion Blur (technológiou extrémne nízkeho rozmazania pohybu).


Asus ROG Strix XG32VC




 


Plynulé farebné prechody so širokým gamutom


Ponorte sa do hyperrealistických farieb svojich obľúbených herných svetov. Plynulé prechody, čistejšie odtiene a zjednotený obraz sa dosiahnu vďaka 90 % farebnému gamutu DCI-P3 a farebnej presnosti Delta E <1, pričom neďaleko nezostalo ani 125 % pokrytie farebného priestoru sRGB. Výsledkom je dokonalý obraz, ktorý vám vyrazí dych svojou realistickosťou.


Asus ROG Strix XG32VC




 


Monitor, ktorý sa synchronizuje s vašimi schopnosťami


Užite si plynulé hranie bez trhania či spomaľovania obrazu s rýchlou obnovovacou frekvenciou až 170 Hz. O ostré zobrazenie bez nežiaducich artefaktov sa postará odozva s nízkou hodnotou 1 ms, takže aj keď sa dostanete do ťažko riešiteľnej situácie, všetko zvládnete úplne s prehľadom a v dokonalej rýchlosti, kde bude rozhodovať váš skill, nie hardvérová výbava.


Asus ROG Strix XG32VC




 


Dlhé herné seansy bez únavy


Máme len jeden pár očí a tak treba ho, ako sa patrí, chrániť. Asus ROG Strix XG32VC je pre tieto prípady vybavený hneď niekoľkými užitočnými technológiami, medzi ktoré patrí Flicker-free, prinášajúci obraz bez blikania a zároveň redukcia spektra škodlivého modrého svetla pomocou funkcie Ultra-Low Blue Light. Okrem toho sa môžete spoľahnúť na množstvo možností herného vylepšenia – napríklad funkciu Shadow Boost, ktorá automaticky rozjasňuje tmavé oblasti obrazu a súčasne optimalizuje ostatné časti, čím zlepšuje celkový rozhľad a uľahčuje nájdenie nepriateľov, skrývajúcich sa v tieňoch, integrovaný ovládací hub Asus GamePlus či technológiu GameVisual so 7 prednastavenými režimami, prinášajúcimi optimálne vizuálne nastavenie v závislosti na rozličných herných žánroch.


Asus ROG Strix XG32VC




 


Maximálne ľahké prepínanie medzi zariadeniami


Pokiaľ máte k monitoru pripojených hneď niekoľko zariadení naraz (napríklad notebook či hernú konzolu), určite oceníte prítomnosť prepínača KVM, ktorý vám umožní ovládať jedinú klávesnicu a myšou až 2 zdroje signálu. To pomáha šetriť miesto na stole a navyše vám prinesie maximálne plynulý zážitok z používania monitora.


Asus ROG Strix XG32VC




 


Bohaté možnosti pripojenia


Či už sa chystáte pripojiť počítač, alebo konzolu, monitor Asus ROG Strix XG32VC vám ponúka porty na každú príležitosť. K dispozícii budete mať po jednom HDMI 2.0, DisplayPort 1.4 a ďalej dvojicu USB-C (s podporou zobrazenia cez DisplayPort) a rovnako aj USB hub s dvoma USB 3.2. Samozrejmosťou je aj výstup typu 3,5 mm Jack slúžiaci napríklad na pripojenie headsetu.


Asus ROG Strix XG32VC




 


Pozrite sa na obraz v novom uhle


Monitor Asus ROG Strix XG32VC82KKV sa môže pochváliť ergonomickým stojanom s možnosťou prispôsobenia výšky v rozmedzí 0–100 mm a uhla náklonu v rozsahu −5 až 25°, čo uľahčí vášmu krku a pomôže vám nájsť tú správnu pozíciu sedenia a sledovania obrazovky. Samozrejmosťou je aj plná podpora režimu preklopenia obrazu na výšku (tzv. pivot) v uhle −5 až +20 stupňov či horizontálne otočenie v rozsahu −25 až 25°.


Asus ROG Strix XG32VC




 


Obsah balenia:


  • 1× monitor Asus ROG Strix XG32VC
  • 1× kábel DisplayPort
  • 1× kábel HDMI
  • 1× napájací adaptér
  • 1× napájací kábel
  • 1× príručka na rýchle spustenie
  • 1× USB 3.0 kábel
  • 1× USB-C kábel
  • 1× záručný list
  • 1× správa o predkalibrácii farieb
Obrázky produktov sú iba informatívneho charakteru.

Technické parametre

Obrazovka
Technológia podsvietenia LED
Technológia panelu VA
Uhlopriečka displeja (palce) 31,50"
Rozlíšenie displeja 2560 × 1440
Čas odozvy 1,00 ms
Obnovovacia frekvencia 170 Hz
Jas 400 cd/m²
Kontrast 3000: 1
Pozorovací uhol horizontálny 178°
Pozorovací uhol vertikálny 178°
Formát obrazovky 16 : 9
Vybavenie
Vybavenie a funkcie domácnosť, štýlový, HDR
Herný monitor áno
Typ TV tuneru -
Rozmer pre uchytenie (VESA) 100 × 100 mm
Vlastnosti a funkcie FreeSync, výškové nastavenie, širokouhlý monitor
Rozhranie
Pripojenie HDMI, DisplayPort, USB, USB-C, slúchadlový výstup
Napájanie
Energetická trieda 2021 G
Ďalšie parametre
Záruka 36 mesiacov
Kód výrobcu 90LM03S0-B04170
Prehnutý monitor áno
Značky Asus
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 71.3 cm
Výška výrobku 55.2 cm
Hĺbka výrobku 27.9 cm
Hmotnosť výrobku 9.3 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 80.0 cm
Výška výrobku 65.0 cm
Hĺbka výrobku 28.0 cm
Hmotnosť výrobku 13.6 kg

Použivateľské recenzie - Monitor Asus ROG Strix XG32VC (90LM03S0-B04170)

Uvedené recenzie sú nezávislým názorom našich zákazníkov, ktorí si tento tovar zakúpili.

Priemerné hodnotenie tohto produktu

0
(0%)

Hodnotilo 0 používateľov

Príslušenstvo

Logitech C505 HD
Logitech C505 HD
50,00 €
Razer Kiyo
Razer Kiyo
70,00 €
Niceboy Stream
Niceboy Stream
19,90 €
Niceboy Stream Pro
Niceboy Stream Pro
48,90 €
Canyon CNE-CWC1
Canyon CNE-CWC1
15,90 €
Rollei R-Cam 100
Rollei R-Cam 100
12,90 €
Trust Tyro Full HD
Trust Tyro Full HD
30,70 €
Asus C3
Asus C3
46,80 €
PLATINET 480p
PLATINET 480p
13,90 €
Hama C-600 Pro
Hama C-600 Pro
40,90 €
HP 950 4K
HP 950 4K
117,90 €
HP 320 FHD
HP 320 FHD
31,90 €
Razer Kiyo X
Razer Kiyo X
40,00 €
Razer Kiyo Pro
Razer Kiyo Pro
106,50 €
Logitech Brio 500
Logitech Brio 500
95,90 €
Logitech BRIO 300
Logitech BRIO 300
54,80 €
Logitech BRIO 300
Logitech BRIO 300
54,30 €
Logitech BRIO 300
Logitech BRIO 300
55,50 €
Asus ROG EYE S
Asus ROG EYE S
70,20 €
Lorgar RAPAX 701
Lorgar RAPAX 701
60,50 €
Lorgar RAPAX 701
Lorgar RAPAX 701
60,90 €
Lorgar RAPAX 701
Lorgar RAPAX 701
60,50 €
Logitech Sight
Logitech Sight
2 195,00 €
Logitech Sight
Logitech Sight
2 195,00 €
HP 430 FHD
HP 430 FHD
45,90 €
HP 325 FHD
HP 325 FHD
59,90 €
Zobraziť viac príslušenstva
Zobraziť menej príslušenstva

Technické parametre

Technológia podsvietenia LED
Technológia panelu VA
Uhlopriečka displeja (palce)
31,50"
Rozlíšenie displeja
2560 × 1440
Čas odozvy
1,00 ms
Obnovovacia frekvencia
170 Hz
Jas
400 cd/m²
Kontrast
3000: 1
Pozorovací uhol horizontálny 178°
Pozorovací uhol vertikálny 178°
Formát obrazovky 16 : 9
Vybavenie a funkcie domácnosť, štýlový, HDR
Herný monitor
áno
Typ TV tuneru
-
Rozmer pre uchytenie (VESA)
100 × 100 mm
Vlastnosti a funkcie FreeSync, výškové nastavenie, širokouhlý monitor
Pripojenie
HDMI, DisplayPort, USB, USB-C, slúchadlový výstup
Energetická trieda 2021
G
Záruka 36 mesiacov
Kód výrobcu 90LM03S0-B04170
Prehnutý monitor áno
Značky Asus
Šírka výrobku 71.3 cm
Výška výrobku 55.2 cm
Hĺbka výrobku 27.9 cm
Hmotnosť výrobku 9.3 kg
Šírka výrobku 80.0 cm
Výška výrobku 65.0 cm
Hĺbka výrobku 28.0 cm
Hmotnosť výrobku 13.6 kg