0,00 €
×
Kód: RTX52000056 ID: 1744673
Autorizovaný predajca
Autorizovaný predajca

Inteligentná žiarovka RETLUX RSH 101, GU10, 4,5 W, RGB, CCT (52000056)

inteligentná žiarovka • spotreba energie 4,5 W • nastaviteľná farba bieleho svetla 2 700–6 500 K • farebná teplota RGB • úsporná prevádzka • náhrada 26–40W žiarovky • energetická trieda F • svetelný...

Popis produktu
11,90 €
?
u vás už 5. 6. 2024

Popis produktu

inteligentná žiarovka • spotreba energie 4,5 W • nastaviteľná farba bieleho svetla 2 700–6 500 K • farebná teplota RGB • úsporná prevádzka • náhrada 26–40W žiarovky • energetická trieda F • svetelný tok 326 lm • životnosť viac ako 15 000 hodín • pätica GU10 • stmievateľná • ovládanie cez Android/iOS • Wi-Fi

RETLUX RSH 101, 4,5 W, GU10, biela


Inteligentná bodová žiarovka Retlux RSH 101 skvele zapadne do každej modernej domácnosti. Žiarovka umožní osvetliť domácnosť bohatým výberom farieb RGB. Zakaždým vykúzlite originálnu svetelnú atmosféru v akejkoľvek miestnosti. Vyberte si farebné osvetlenie podľa nálady. Žiarovka dovoľuje nastaviť jas, časové plány svietenia aj farebnú teplotu svetla. Skvele vám poslúži pri práci, odpočinku alebo sledovaní televízie. Múdra žiarovka má spotrebu energie 4,5 W a päticu GU10. Teplota svetla je nastaviteľná v rozsahu 2 700 – 6 500 K. Oceníte úspornú prevádzku a svetelný tok 326 lúmenov. Produkt je zaradený do energetickej triedy F a slúži ako náhrada za 26–40W žiarovku.


Ovládanie žiarovky je manuálne, pomocou diaľkového ovládača alebo cez mobilnú aplikáciu. Vyskúšajte celé množstvo inteligentných funkcií, ako je automatické rozsvietenie pri vstupe do miestnosti, nastavenie svetla podľa biologických rytmov či režimy „spánok“ a „svitania“ pre lepšie spánkové návyky a vyššiu efektivitu počas dňa. Skvelou vlastnosťou je maximálna úspora vďaka LED technológii so životnosťou 15 000 hodín. Žiarovku môžete integrovať do systému inteligentnej domácnosti a aktivovať hlasové ovládanie.





 


Kľúčové vlastnosti:


  • Inteligentná LED žiarovka s príkonom 4,5 W
  • LED technológia so životnosťou 15 000 hodín
  • Farby RGB a svetelná teplota 2 700 – 6 500 K
  • Svetelný tok 326 lm a pätica GU10
  • Viac možností v mobilnej aplikácii

 


Bodová žiarovka s farbami RGB a úspornou prevádzkou.

 


Inteligentná domácnosť


Ovládajte osvetlenie pomocou jedinej myšlienky. Inteligentná žiarovka posúva hranice možností ovládania pomocou inovatívnych technológií. V jedinom kroku môžete nastaviť farbu a časovanie osvetlenia. S mobilnou aplikáciou Retlux Smart Home môžete žiarovku ovládať odkiaľkoľvek.





 


Smart Home


S mobilným telefónom a aplikáciou Retlux Smart Home jednoducho nastavíte individuálne parametre osvetlenia pre akúkoľvek príležitosť. Pripojenie je možné pomocou Wi-Fi a Bluetooth. Aplikácia je dostupná pre systémy iOS a Android. Bežné ovládanie je možné s nástenným vypínačom alebo diaľkovým ovládačom.





 


Inteligentné osvetlenie


Vyberte si zo 16 miliónov farieb, dynamických farebných scén a intenzity svetla podľa aktuálnych požiadaviek. Pre efektívnu dennú prácu je k dispozícii jasné biele svetlo, večer sa žiarovka prispôsobí súkromnej tanečnej party, kedy mení farby podľa štýlu hudby. Na výber sú 3 hudobné režimy pre romantické skladby, hernú zábavu a hudobnú show. Experimentujte s osvetlením, ktoré dodá tú správnu energiu vašej zábave.





 


Individuálne nastavenie


Dynamika a hravosť inteligentnej žiarovky vám prináša viac možností nastavenia a praktické funkcie. Variant Music s 3 režimami s kombináciou svetelnej scény vytvorí dokonalú atmosféru pre záhradnú oslavu aj príjemný večer vo dvojici. Ovládanie je jednoduché a umožňuje vytvoriť skupinu zlúčených žiaroviek.





 


Funkcia Biorytmus


Doprajte si skutočnú efektivitu, viac energie a zdravší spánok. Technológia zaistí absolútne časové prispôsobenie podľa aktuálneho umiestnenia. Svetlo imituje farbu vonkajšieho prostredia. Ráno a večer žiarovka svieti teplou bielou farbou a počas zaspávania podporuje tvorbu melatonínu. Osvetlenie je možné upraviť podľa svojho priania vrátane 80% teplej bielej farby s funkciou "Klikom spusti".





 


Režim dovolenka


Spoznajte ľahké ovládanie aj počas svojej dovolenky. S inteligentným nastavením naplánujete dobu rozsvietenia a zhasnutia osvetlenia a váš domov bude vyzerať ako stále obývaný. Pravidelná aktivácia svetla je závislá na internetovom pripojení, ktoré zaistí presnú časovú synchronizáciu.





 


Moderné ovládanie


Inteligentnú žiarovku budete môcť ovládať viacerými spôsobmi. Produkt je kompatibilný s hlasovými asistentmi, ako sú Siri, Alexa či Google Home. Ak domov prichádzate a máte plné ruky, stačí zadať hlasový príkaz a behom okamihu vchádzate do osvetlenej domácnosti. Spoznajte komfortné ovládanie, ktoré oceníte každý deň.


Obrázky produktov sú iba informatívneho charakteru.

Technické parametre

Ďalšie parametre
Záruka 24 mesiacov
Kód výrobcu 52000056
Náhrada za žiarovku 26 – 40 W
Typ LED žiarovka, smart
Závit/pätica GU10
Spotreba energie 4,50 W
Energetická trieda 2021 F
Svietivosť (ISO) 326 lúmenov
Farebná teplota RGB
Tvar bodový
Vlastnosti RGB, stmievateľná
Komunikačné technológie Wi-Fi
Funkcia osvetlenie
Základná súprava Nie
Kompatibilita s Philips Hue Nie
Značky RETLUX
Funkcia Smart Home
Amazon Alexa Nie
Apple HomeKit Nie
Google Home Nie
SmartThings Nie
Tuya Nie
Vlastný systém Áno
Rozmery výrobku
Hmotnosť výrobku 0.0 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 9.7 cm
Výška výrobku 6.0 cm
Hĺbka výrobku 5.9 cm
Hmotnosť výrobku 0.0 kg

Použivateľské recenzie - Inteligentná žiarovka RETLUX RSH 101, GU10, 4,5 W, RGB, CCT (52000056)

Uvedené recenzie sú nezávislým názorom našich zákazníkov, ktorí si tento tovar zakúpili.

Priemerné hodnotenie tohto produktu

0
(0%)

Hodnotilo 0 používateľov

Technické parametre

Záruka 24 mesiacov
Kód výrobcu 52000056
Náhrada za žiarovku
26 – 40 W
Typ
LED žiarovka, smart
Závit/pätica
GU10
Spotreba energie 4,50 W
Energetická trieda 2021
F
Svietivosť (ISO)
326 lúmenov
Farebná teplota
RGB
Tvar bodový
Vlastnosti RGB, stmievateľná
Komunikačné technológie Wi-Fi
Funkcia osvetlenie
Základná súprava Nie
Kompatibilita s Philips Hue
Nie
Značky RETLUX
Amazon Alexa
Nie
Apple HomeKit
Nie
Google Home
Nie
SmartThings Nie
Tuya
Nie
Vlastný systém
Áno
Hmotnosť výrobku 0.0 kg
Šírka výrobku 9.7 cm
Výška výrobku 6.0 cm
Hĺbka výrobku 5.9 cm
Hmotnosť výrobku 0.0 kg