pákový kávovar • tlak čerpadla 15 barov • 18-stupňové nastavenie hrubosti mletia • príkon 1 850 W • objem 2 l • parná tryska • elektronický systém kontroly teploty • systém nízkotlakového...
pákový kávovar • tlak čerpadla 15 barov • 18-stupňové nastavenie hrubosti mletia • príkon 1 850 W • objem 2 l • parná tryska • elektronický systém kontroly teploty • systém nízkotlakového predsparenia • rýchly ohrev vody ThermoJet • pripravíte espresso, cappuccino, latte
Pochutnajte si na delikátnej šálke kávy ako z vašej obľúbenej kaviarne. S pákovým kávovarom SAGE SES 876 BTR sa budete môcť pustiť do experimentovania a čoskoro sa z vás stane hotový barista. Kávovar zaujme zabudovaným kónickým mlynčekom, ktorý umožňuje výber z 18 stupňov nastavenia hrubosti. Okrem toho nechýba ani parná tryska, ktorá sa postará o tvorbu lahodnej mliečnej mikropeny na tvorbu kávových receptúr s mliekom.
Obsluhu kávovaru si ľahko osvojíte, všetko je mimoriadne intuitívne. Pokiaľ je nutné kávovar vyčistiť, automaticky vás na to upozorní prostredníctvom zabudovaného indikátora. Súčasťou kávovaru je zásobník na vodu s objemom 2 litre a zásobník na kávu, do ktorého sa zmestí 250 gramov kávových zŕn.
Použitý systém sa postará o postupné zvyšovanie tlaku, ktorý sa rovnomerne rozprestrie po povrchu kávy vo filtri. Vďaka tomu je zaistená ideálna extrakcia kávy.
Kónický mlynček s nerezovými mlecími kameňmi sa postará o dokonalé namletie kávových zŕn. Hrubosť si môžete nastaviť v 18 rôznych stupňoch. Prispôsobiť si možno aj množstvo mletej kávy.
Použitý systém ohrevu ThermoJet sa postará o to, že je kávovar pripravený na prevádzku iba za 3 sekundy.
Súčasťou kávovaru je inovovaná parná tryska otočná o 360°, ktorú využijete pri príprave lahodného cappuccina alebo latté.
Uvedené recenzie sú nezávislým názorom našich zákazníkov, ktorí si tento tovar zakúpili.
Hodnotilo 1 používateľov
Zatiaľ celkovo spokojný s kávovarom, najlepšie je používať čerstvú kávu a dvojité nepretlakové sitko. Oceňujem v príslušenstve 4 sitká a prvotnú základnú chémiu na čistenie. Nastavenie mlynčeka je trochu alchýmia, aby človek dostal najlepšiu chuť, ale to je asi aj o skúsenostiach (je to môj prvý pákový kávovar). Na internete sa dajú nájsť rôzne návody a videá ako správne nastavovať parametre (hrúbka mletia, teplota, čas extrakcie), aby mal chutný nápoj. Výhoda/nevýhoda je vstavaný mlynček (ja používam vnútorné nastavenie 5, pôvodné bolo 6). Oproti novším modelom nemá senzor nízkej hladiny vody a používa staršiu termocoil technológiu, ale tá by mala byť teplotne stabilnejšia hoci trvá dlhšie nahriatie. Takisto vnútri mlynčeka "chýba" zvrchu tesnenie, aby bolo vnútri menej neporiadku od zomletej kávy, ale to sa dá dokúpiť na Aliexpress alebo DIY, ale to je už taký detail.