0,00 €
×
Kód: DYSDS44888401 ID: 1728994
Autorizovaný predajca
Autorizovaný predajca

Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023

doprava zadarmo

tyčový a ručný vysávač • Li-Ion batéria s výdržou až 60 min • max. sací výkon 150 aW • cyklónová filtrácia • 3 režimy • objem odpadovej nádoby 0,35 l • LCD displej • digitálne riadený motor Dyson...

Popis produktu
639,00 €
?
u vás už 21. 5. 2024
Na tento produkt je doprava zadarmo.

Odporúčané služby

Poistenie predĺ. záruky + 5rokov 185,30 €
Poistenie predĺ. záruky + 3roky 140,60 €
Poistenie predĺ. záruky + 1rok 70,30 €

Popis produktu

tyčový a ručný vysávač • Li-Ion batéria s výdržou až 60 min • max. sací výkon 150 aW • cyklónová filtrácia • 3 režimy • objem odpadovej nádoby 0,35 l • LCD displej • digitálne riadený motor Dyson Hyperdymium™ • Piezo senzor detekuje stav prachu a upravuje výkon • univerzálna hlavica Motorbar™ proti namotávaniu vlákien • iluminačná hubica Fluffy Optic™ – pre hladké podlahy • kombinovaná hubica • hubica s kónickou kefou • štrbinová hubica • nabíjací adaptér • V × Š × H: 124 × 25 × 26 cm • hmotnosť: 2,4 kg

Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023, strieborná / oranžová


Dotknite sa dokonalého tyčového vysávača Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023. Súčasťou je integrovaný ručný vysávač na okamžité upratovanie menšieho neporiadku. Výkonná Li-Ion batéria vydrží v nepretržitej prevádzke až 60 minút. Osvetlená hubica Fluffy Optic™ odhalí aj tie najmenšie častice prachu. Hubica má nylonovú tkaninu s antistatickými uhlíkovými vláknami. Stačí vziať iba vysávač do ruky a stlačiť tlačidlo. Premyslený senzor Piezo neustále kontroluje aktuálny stav prachu a upravuje požadovaný výkon. Vysávač je vybavený prehľadným LCD displejom, ktorý zobrazuje aktuálny stav batérie, zvolený režim a ďalšie informácie. Prachová nádoba má objem 0,35 litra a cyklónová technológia spoľahlivo zadrží častice s účinnosťou 99,99 %. Oceníte voľný pohyb vďaka akumulátorovej technológii bez použitia kábla. Vysávač dosiahne aj vysoko nad úroveň hlavy a do odľahlých kútov. Univerzálna hlavica Motorbar™ je opatrená nylonovými štetinami a z kobercových vlákien spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Ste majiteľom chlpatého domáceho maznáčika? Skutočným pomocníkom pre vás bude hubica s kónickou kefou. Tlačidlový vypínač dovoľuje pohodlnú výmenu rúk. Vysávač ponúka 3 sacie režimy - Auto, Eco a Boost.


Po ukončení upratovania stačí vysávač uložiť do nástenného držiaka, kde bude pripravený na ďalšie použitie. Vyskúšajte hygienické vyprázdnenie prachovej nádoby vďaka unikátnemu mechanizmu. Oceníte rýchlu výmenu batérie, ak chcete okamžite pokračovať v upratovaní. Článok stačí vymeniť za plne nabitú batériu a pokračovať v upratovaní o ďalšiu hodinu. Vysávač má digitálne riadený motor Dyson Hyperdymium™ s výkonom 125 000 ot/min pri 545 W. Cyklónová technológia má 11 usporiadaných cyklón s odstredivou silou až 100 000 G. Energeticky silná batéria prináša stálu silu bez poklesu výkonu. Úplne utesnený systém viacstupňovej filtrácie zachytí 99,99 % nečistôt zo vzduchu. Jediným pohybom upravíte použitie z tyčového na ručný vysávač. Kombinovaná hubica má širokú štrbinu a kefu na upratovanie čalúnenie alebo kobercov. Štrbinová hubica je ideálna na čistenie kútov a miest pod nábytkom. Súčasťou balenia je univerzálna podlahová hubica Motorbar™, iluminačná hubica Fluffy Optic™, hubica s kónickou kefou, kombinovaná hubica, štrbinová hubica a nabíjací adaptér.





 


Kľúčové vlastnosti:


  • Tyčový vysávač s digitálnym motorom
  • Li-Ion batéria s dĺžkou prevádzky 60 minút
  • Cyklónová technológia a prachový senzor
  • Prachová nádoba s objemom 0,35 l
  • Iluminačná hubica Fluffy Optic™


Multifunkčný vysávač s bohatým príslušenstvom vrátane iluminačnej hubice Fluffy Optic™.

 


Svetelný lúč


Iluminačná technológia spoľahlivo detekuje všetky mikročastice. S úzkym svetelným lúčom bude badateľný aj neviditeľný prach na tvrdom povrchu.





 


Piezo senzor


Sací výkon zodpovedá aktuálnom stave prachu. Piezo senzor meria a počíta všetky prachové častice a upravuje sací výkon, ktorý zodpovedá aktuálnemu množstvu nečistôt.





 


LCD displej


S praktickým displejom máte neustále k dispozícii informácie o výkone v reálnom čase, sacom režime, napájaní, životnosti batérie a zostávajúcej dobe prevádzky. Na displeji je vedecký dôkaz starostlivého upratovania. Pomocou displeja vás vysávač upozorní na potrebnú údržbu.





 


Akumulátorová technológia


Objavte pohodlné upratovanie bez kábla. Stačí vziať vysávač do ruky a zažiť rýchle upratovanie bez komplikácií, vrátane tvrdých podláh, kobercov alebo interiéru auta.





 


Iluminačná hubica


Inovatívne riešenie pre efektívne upratovanie, to je iluminačná hubica. Má šírku 25 cm a špeciálnu nylonovú tkaninu, ktorá si dokonale poradí s jemným prachom z tvrdej podlahy aj úzkych medzier. Nízky profil dovoľuje upratovanie pod nábytkom.





 


Hubica Motorbar™


S všestrannou hubicou zvládnete upratať všetky typy podlahy, vrátane kobercov. Motorbar™ a navyše je vybavená nylonovými štetinami. Čierne antistatické vlákna z karbónu spoľahlivo odstránia prach z tvrdých podláh aj škár.





 


Hubica s kónickou kefou


Vysávanie dlhých vlasov a zvieracích chlpov bude mimoriadne efektívne. Hubica s kónickou kefou spoľahlivo zbiera vlasy a zvieraciu srsť. Špeciálny tvar dovoľuje zber vlasov priamo do prachovej nádoby. Hubica je ideálna aj na upratovanie menších priestorov.





 


Vypnutie jednoduchým stlačením


S tlačidlovým vypínačom môžete ľahko a rýchlo vymeniť ruky počas obchádzania prekážok. Zažite ešte jednoduchšie upratovanie celej domácnosti.





 


3 režimy


Vyskúšajte všetky 3 sacie režimy. Auto má ideálne vyvážený výkon a chod. Eco režim je tá správna voľba pre dlhšie upratovanie. Boost vám pomôže pri rýchlom upratovaní, kedy je potrebný maximálny výkon.





 


Pohodlné nabíjanie


Nástenný úchyt na nabíjanie je ideálny na bezpečné skladovanie tyčového vysávača. Vyberte si miesto, ktoré vám vyhovuje, a Dyson V12 bude vždy pripravený na ďalšie upratovanie. Doba do plného nabitia trvá 4 hodiny.





 


Bezkontaktné vyprázdnenie nádoby


Vyprázdnenie nádoby je plne hygienické vďaka premyslenému mechanizmu, ktorý vás chráni pred kontaktom s prachom. V jedinom kroku budú nečistoty presunuté priamo do odpadkového koša.





 


Jednoduchá údržba


Rotačnú kefu a filter je možné udržať stále čisté iba umytím pod tečúcou vodou. Zberná nádoba a hubica budú znovu čisté po utretí handričkou, ktorá odstráni nános prachu. Pravidelnou starostlivosťou zachováte svojmu vysávaču stály výkon a dlhú životnosť.





 


Rýchla výmena batérie


Ak chcete predĺžiť dobu prevádzky vysávača, stačí zaobstarať náhradnú batériu a zdvojnásobiť dĺžku upratovania. Batériu je možné uvoľniť pomocou jediného tlačidla.





 


Digitálny motor Hyperdymium™


Digitálny motor je vybavený vysokým sacím výkonom, s ktorým upracete podlahy, odľahlé kúty aj čalúnený nábytok. Dyson V12 má ten najlepší sací výkon pre veľký neporiadok aj jemný prach.





 


Cyklónová technológia


Cyklón je usporiadaný do oblúka a činná odstredivá sila rozdelí veľmi malé častice, ako prach a nečistoty priamo do zbernej nádoby.





 


Li-Ion batéria


Batéria dovoľuje dobu nepretržitej prevádzky až 60 minút. Bez obáv upracete celú domácnosť na jedno nabitie. Objavte neklesajúci výkon.





 


Účinná filtrácia


Vďaka absolútne utesnenej filtrácii vysávač nasaje mikroskopické častice s veľkosťou od 0,3 mikrónu.





 


Karbónové vlákna


Unikátne karbónové vlákna efektívne odstránia ten najjemnejší prach z dlažby, lina aj plávajúce podlahy.





 


Obsah balenia:


  • Dyson V12
  • Univerzálna podlahová hubica Motorbar™
  • Iluminačná hubica Fluffy Optic™
  • Hubica s kónickou kefou
  • Kombinovaná hubica
  • Štrbinová hubica
  • Nabíjací adaptér
  • Úchyt na stenu
Obrázky produktov sú iba informatívneho charakteru.
Dokumentácia k tomuto produktu
Návod na použitie SK Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023 Zobraziť / (3.58 MB)

Technické parametre

Ďalšie parametre
Záruka 24 mesiacov
Zdroj energie akumulátorový (Li-Ion)
Ručný a tyčový vysávač 2 v 1 Áno
Typ filtrácie cyklónový
Čas prevádzky 60 min.
Mokré čistenie Nie
Objem prachového vrecka alebo nádoby 0,35 l
Osvetlenie na hubici Áno
Aku systém žiadny
Na zvieracie chlpy Áno
Značky Dyson
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 25.0 cm
Výška výrobku 124.0 cm
Hĺbka výrobku 26.0 cm
Hmotnosť výrobku 2.4 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 82.5 cm
Výška výrobku 16.5 cm
Hĺbka výrobku 28.5 cm
Hmotnosť výrobku 5.4 kg

Použivateľské recenzie - Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023

Uvedené recenzie sú nezávislým názorom našich zákazníkov, ktorí si tento tovar zakúpili.

Priemerné hodnotenie tohto produktu

4.7
(94%)

Hodnotilo 13 používateľov

Hodnotenia zákazníkov

Lucie
26.04.2024 - 19:09
100 %

Dyson vysavač v12 super. Můžu jen doporučit

Celková spokojnosť
Veronika
15.03.2024 - 13:45
100 %

Menší nádoba na smetí ,ale jinak vysavač geniální . ???

Celková spokojnosť
Jaroslav
06.02.2024 - 12:48
100 %

Vše Perfektní! Je vidět, že se nad tím někdo konečně pořádně zamyslel ?

Celková spokojnosť
Kateřina
20.01.2024 - 13:00
100 %

je skvělý

Celková spokojnosť
Vladimír
06.01.2024 - 14:46
100 %

Perfektní ve všech směrech.

Celková spokojnosť
MIroslav
19.12.2023 - 13:58
100 %

Tichý, lehký, výkonný.

Celková spokojnosť
Ďalšie hodnotenie
Lucie
26.04.2024 - 19:09
100 %

Dyson vysavač v12 super. Můžu jen doporučit

Celková spokojnosť

Technické parametre

Záruka 24 mesiacov
Zdroj energie
akumulátorový (Li-Ion)
Ručný a tyčový vysávač 2 v 1
Áno
Typ filtrácie
cyklónový
Čas prevádzky
60 min.
Mokré čistenie
Nie
Objem prachového vrecka alebo nádoby
0,35 l
Osvetlenie na hubici
Áno
Aku systém
žiadny
Na zvieracie chlpy
Áno
Značky Dyson
Šírka výrobku 25.0 cm
Výška výrobku 124.0 cm
Hĺbka výrobku 26.0 cm
Hmotnosť výrobku 2.4 kg
Šírka výrobku 82.5 cm
Výška výrobku 16.5 cm
Hĺbka výrobku 28.5 cm
Hmotnosť výrobku 5.4 kg
Dokumentácia k tomuto produktu
Návod na použitie SK Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023 Zobraziť / (3.58 MB)