japonský nôž • na krájanie ovocia a zeleniny • materiál čepele damašková oceľ • rukoväť z javorového dreva • dĺžka čepele 126 mm • celková dĺžka 234 mm • zabalené v drevenom boxe
súprava kuchynských nožov • 2 kusy • čepeľ z nerezovej ocele • dĺžka čepelí 21 cm a 11 cm • tvrdosť čepele HRC 53 • ergonomická rukoväť so zarážkou pre prsty • je možné umývať v umývačke riadu
súprava kuchynských nožov • 3 kusy • čepeľ z nehrdzavejúcej ocele • dĺžka čepelí 11 cm a 7 cm, škrabka 6 cm • tvrdosť čepele HRC 53 • ergonomická rukoväť so zarážkou na prsty • je možné umývať v umývačke riadu
nôž • 11 cm • materiál: nerezová oceľ • ergonomická rukoväť • možno umývať v umývačke riadu • technológia Ice Force – nôž s čepeľou chladenou na –120 °C pre mimoriadne zachovanie ostrosti a dlhodobo optimálneho krájania
kuchynský nôž • dĺžka čepele 6 cm • čepeľ z kvalitnej nerezovej ocele • rukoväť z odolného plastu • ochranné puzdro • dá sa umývať v umývačke riadu • 2 ks v balení
kuchynský nôž • dĺžka čepele 18 cm • čepeľ z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele • ergonomická rukoväť z odolného plastu • možné umývať v umývačke • záruka 3 roky
kuchynský nôž • dĺžka čepele 12 cm • čepeľ z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele • ergonomická rukoväť z odolného plastu • možné umývať v umývačke riadu • záruka 3 roky
kuchynský nôž • dĺžka čepele 8 cm • čepeľ z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele • ergonomická rukoväť z odolného plastu • hmotnosť 46 g • možné umývať v umývačke
japonský kuchynský nôž • určený na krájanie mäsa, rýb a zeleniny • veľmi ostrá čepeľ • dĺžka čepele / noža: 203/338 mm • materiál čepele: damascénska oceľ • materiál rukoväte: javorové drevo
japonský porciovací nôž • na vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistenie a porcovanie kreviet, odblaňovanie, odkôstkovanie paprík • dĺžka čepele/noža: 76/155 mm • materiál čepele: damascénska oceľ • materiál rukoväte: javorové drevo