0,00 €
×
Kód: LIESBSES8483SET ID: 1613474
Autorizovaný predajca
Autorizovaný predajca

Americká chladnička Liebherr SBSes 8483

doprava zadarmo

americká chladnička • výška 185 cm • objem chladničky 395 + 179,1 l / mrazničky 133 l • energetická trieda C / D • 10 rokov záruka na kompresor, 5 rokov záruka na spotrebič • technológia BioFresh –...

Popis produktu
3 999,00 €
Nie je skladom ?
Na tento produkt je doprava zadarmo.

Odporúčané služby

Poistenie predĺ. záruky + 2roky 679,80 €

Popis produktu

americká chladnička • výška 185 cm • objem chladničky 395 + 179,1 l / mrazničky 133 l • energetická trieda C / D • 10 rokov záruka na kompresor, 5 rokov záruka na spotrebič • technológia BioFresh – potraviny si uchovávajú vitamíny, vône aj sviežosť až trikrát dlhšie • zásuvka BioCool-Box – box s reguláciou vlhkosti • systém DuoCooling – dva regulovateľné okruhy pre nezávislé nastavenie teploty • systém PowerCooling – na rýchle schladenie práve vložených potravín • automatika SuperFrost – rýchle mrazenie • systém VarioSpace – variabilný priestor na uloženie veľkých potravín • boxy FrostSafe – veľké úložné boxy v mrazničke • TFT displej • možnosť zmeniť smer otvárania dverí • hlučnosť 36 dB • V × Š × H: 185 × 121 × 66,5 cm

Liebherr SBSes 8483, nerez 


Potrebujete americkú chladničku s naozaj dostatočne veľkým priestorom pre vaše pochúťky? Potom vás bezpochyby uspokojí Liebherr SBSes 8483 s výškou 185 cm, ktorá sa skladá z dvoch častí a to chladničky s objemom 395 l a druhou časťou je chladnička so systémom BioFresh s objemom 179,1 l v kombinácii so štvorhviezdičkovou mrazničkou s nenámrazovou technológiou No Frost s objemom 133 l. Spotrebič ďalej ponúka kvalitné a dizajnové vyhotovenie z nerezovej ocele, nízku spotrebu energií a perfektnú starostlivosť o potraviny. To dokazuje, že chladnička je zaradená v energetickej triede C s ročnou odhadovanou spotrebou 78 kWh. Mraznička s chladničkou BioFresh sú v energetickej triede D a odhadovaná ročná spotreba je 171 kWh. Obe strany sa vyznačujú aj veľmi tichou prevádzkou s hlučnosťou 36 dB. Inteligentný a štýlový výrobok je tak vhodným doplnkom pre každú veľkú, modernú domácnosť.


Perfektná starostlivosť o potraviny


Produkt dokáže perfektne svoje fungovanie prispôsobiť skladovaným druhom potravín a to vďaka niekoľkým technológiám. Jednou z nich je DuoCooling, ktorá umožňuje nastaviť teplotu zvlášť pre chladiacu aj mraziacu časť. Nastavenie je veľmi intuitívne za pomoci 2,4" dotykového, farebného TFT displeja. Ďalšou technológiou je BioFresh, ktorá je založená na ideálnej vlhkosti a presnej teplote. Dokáže vytvoriť vhodné podmienky na skladovanie ovocia a zeleniny a mäsových a mliečnych výrobkov. Mraziaca časť má nenámrazovú technológiu No Frost, s ktorou dochádza k optimálnemu prúdu vzduchu a odvodu prebytočnej vlhkosti von. Tým potom nevzniká námraza, potraviny si zachovávajú svoju kvalitu a šetrí sa tým aj spotreba energie a čas strávený údržbou. Prístroj je tak užívateľsky veľmi prívetivý. Má aj ďalšie praktické funkcie ako je napríklad rýchle mrazenie, rýchle schladenie novo vložených potravín či prázdninový režim.




 


 


Kľúčové vlastnosti:


  • Americká chladnička s výškou 185 cm a s nenámrazovou technológiou No Frost
  • Technológia BioFresh: predĺženie čerstvosti potravín vďaka ideálnej teplote a vlhkosti
  • DuoCooling: LED ukazovateľ teplôt s možnosťou nastavenia zvlášť pre mrazničku aj chladničku
  • PowerCooling: ventilátor s aktívnym uhlíkovým filtrom pre reguláciu zápachov
  • IceMaker: výrobník ľadu napojený na prívod vody
  • Dverový alarm a detská poistka, pre bezpečnosť skladovaných potravín
  • SuperCool a SuperFrost: funkcie pre rýchlo mrazené a rýchlo schladené, novo vložené potraviny
  • Ľahké otváranie s tyčovým držadlom a integrovanou mechanikou otvárania
  • VarioSpace: variabilné vnútorné usporiadanie

 


Perfektná starostlivosť o potraviny, vysoko kvalitné vyhotovenie a dizajn, nízka spotreba energie a nebývalo veľký priestor. To všetko je vám schopná ponúknuť americká chladnička Liebherr SBSes 8483.

 



 


Predĺžená záruka


Značka Liebherr poskytuje na kompresor svojich spotrebičov predĺženú záruku 10 rokov a predĺženú bežnú záruku na spotrebič 5 rokov. Pre túto službu je nutné sa zaregistrovať na stránkach výrobcu do 365 dní od zakúpenia spotrebiča.


 


 




 



Nenámrazová technológia


Liebherr SBSes 8483 s nenámrazovou technológiou No Frost predlžuje životnosť potravín, zachováva nutričné ​​hodnoty, vďaka čomu vytvára ideálne podmienky pre ich skladovanie. Celý princíp je založený na optimálnom prúdení vzduchu a odvádzaní vzdušnej vlhkosti mimo priestor zariadenia. Vďaka tomu sa na stenách, ani na potravinách netvorí námraza. Výsledkom je aj nižšia spotreba energií a zároveň nižšie náklady spojené s údržbou a odmrazovaním.


 


 



Technológia BioFresh


Chladnička ponúka naozaj unikátnu starostlivosť o suroviny. Rôzne druhy potravín vyžadujú inú starostlivosť a práve to Liebherr SBSes 8483 dokáže ponúknuť. V spodnej časti má 2 priehradky BioFresh. Tá prvá s názvom BioFresh DrySafe, s nízkou vlhkosťou a teplotou mierne nad bodom mrazu je vhodná pre mlieko, syry, jogurty, mäso a údeniny. BioFresh HydroSafe so stálou teplotou nad bodom mrazu a ochranou proti zamrznutiu aj vysušeniu je ideálna pre ovocie a zeleninu.


 




 


BioCool-Box pre čerstvé ovocie a zeleninu


BioCool-Box je ideálny priestor v chladničke pre skladovanie zeleniny a ovocia. Box, ktorý možno bez problémov vysunúť vďaka teleskopickým výsuvom a kolieskam. Box má manuálne regulovateľný posuvný systém, ktorým možno ovplyvniť vlhkosť vzduchu vnútri.





 



Technológia DuoCooling


Mraziaca časť aj chladiaca časť majú oddelený systém nastavenia teploty vďaka technológii DuoCooling. Tým sa vytvoria dva na sebe nezávislé okruhy, medzi ktorými nedochádza k cirkulačnej výmene vzduchu, výmene pachov a tiež výkyvom teplôt. Nielenže sa tak predĺži kvalita skladovaných zásob, nedochádza ani k nadmernej spotrebe energií.


 


 



PowerCooling


Cirkulačný systém PowerCooling sa hravo postará o maximálne rýchle schladenie novo vložených potravín. To všetko na základe neustáleho udržiavania rovnomernej teploty v chladničke, ktorý zaisťuje ventilátor s aktívnym uhlíkovým filtrom FreshAir. Potom čo vzduch doputuje do ventilátora, je vzduch zbavený aj všetkého zápachu. Na nutnosť výmeny filtra prístroj sám upozorní, pomocou svetelnej ikonky na displeji.


 


 


Povrchová úprava odolná proti odtlačku prstov


Oceľový povrch výrobku s úpravou SmartSteel zabraňuje viditeľnosti odtlačku prstov, takže je stále ozdobou vašej kuchyne bez toho, aby vyžadoval príliš veľkú údržbu. Povrch je zároveň veľmi odolný proti poškriabaniu.


 



 


Variabilné vnútorné usporiadanie


Spotrebič má variabilné vnútorné usporiadanie VarioSpace. Jednotlivé boxy možno totiž vybrať a preskupiť, podľa vašich potrieb. To umožňuje skladovať aj objemné časti potravín ako je napríklad morka, torty a ďalšie.


 



 


Integrovaný výrobník ľadu s prípojkou na vodovod


IceMaker je výrobník ľadu, ktorý má rovno pripojenie na prívod vody. Ľad je tak úplne čerstvý a kvalitný. Navyše sa nemusíte starať o neustále doplňovanie vody.


 



 


Vaše potraviny sú v bezpečí


Špeciálne upravené vyberateľné boxy FrostSafe, na skladovanie potravín sú dostatočne vysoké a navzájom na seba nadväzujú tak, aby bol priestor v nich dokonale uzavretý. Pri otvorení dverí sa nestráca mráz a nedochádza ku znehodnocovaniu skladovaných zásob.


 



 


Perfektný prehľad


Obe časti zariadenia majú LED osvetlenie, takže vnútri vždy nájdete všetko, čo práve potrebujete a nijako zásadne sa nezvýši odber energie. LED osvetlenie je totiž až o 80 % úspornejšie než bežné svetlo. Chladnička ponúka aj funkciu LED osvetlenia so stmievaním.


 



 


SuperCool 


Chladnička je obohatená s funkciou SuperCool, pri ktorej spustení sa zníži teplota na +2 °C a to po dobu 12 hodín. Vďaka tomu dôjde k rýchlemu schladeniu nových potravín vložených dovnútra a tým nie je ohrozená ich kvalita a životnosť.


 



 


SuperFrost


Prišli ste z veľkého nákupu a máte v pláne uložiť viac potravín do mrazničky? Potom stlačte tlačidlo s funkciou SuperFrost, ktorá zaistí rýchly odvod tepla z vnútorného priestoru. Vďaka tomu je novo vložené jedlo rýchlo zmrazené a nestráca tak svoje nutričné ​​hodnoty. Prístroj automaticky nastaví teplotu na -32 °C. Len čo je nový obsah dostatočne zmrazený alebo po uplynutí 65 hodín, funkcia sa automaticky vypne a zariadenie sa vráti k vopred nastavenej teplote.


 



 


Automatické zatváranie


So zatváraním SoftSystem dochádza k zatvoreniu dverí automaticky, len čo sú otvorené v uhle cca 35°. Nedochádza tak k nežiaducemu búchaniu dverí a tým je zabezpečená stabilita skladovaných vecí.



 


Jednoduché otváranie dverí


Otváranie dverí ide veľmi ľahko, pretože držadlá majú integrovanú dvojbodovú otváraciu mechaniku a nedochádza ani k mechanickému poškodeniu tesnenia.


 



 


Vymeniteľné tesnenie dvierok


S možnosťou výmeny tesnenia dvierok je predĺžená životnosť produktu a navyše zabezpečená dostatočná hygiena.


 



 


Detská poistka


Detskú poistku je možné aktivovať pomocou tlačidla. Len čo je aktívna, zobrazí sa vám ikonka na displeji a zároveň nemôže dôjsť k tomu, že by niekto omylom mrazničku vypol.


 



 


Nikdy nezabudnete zavrieť dvere


S dverovým alarmom budete po 60 sekundách upozornení, aby ste dvere uzavreli. Alarm možno vypnúť stlačením tlačidla na ovládacom paneli.


 


 


 




 


Voľne stojaca chladnička BioCool s objemom 395 l


  • Energetická trieda C: spotreba energie 78,48 kWh/rok
  • Automatické odmrazovanie
  • LED osvetlenie s funkciou stmievania
  • Prázdninový režim
  • 7 sklenených políc z toho 6 variabilne nastaviteľných
  • Držiak na vajcia
  • 2× box na fľaše vo dverách
  • 1× stojanček na fľaše
  • 2× box vo dverách

 


Voľne stojaca kombinovaná chladnička BioFresh a mraznička NoFrost s celkovým objemom 311 l


  • Energetická trieda D: spotreba energie 171,19 kWh/rok

 Chladiaca časť BioFresh 179,1 l


  • LED osvetlenie s možnosťou stmievania
  • Automatické odmrazovanie
  • Prázdninový režim
  • Optický aj akustický signál pri poruche a dverový alarm
  • Super
  • 2× priehradka BioFresh: priehradka BioFresh Plus: HydroSafe: ovocie a zelenina, BioFresh DrySafe: mäso a mliečne produkty

4* mraznička objemu 133 l


  • Funkcia SuperFrost: rýchle mrazenie
  • Výrobník ľadu
  • Automatické odmrazovanie No Frost
  • Skladovanie pri poruche 9 h
  • Mraziaca rýchlosť 9 kg za 24 h
  • 5 zásuviek v štýle FrostSafe s variabilitou usporiadania (2 na kolieskach) 
Obrázky produktov sú iba informatívneho charakteru.
Dokumentácia k tomuto produktu
Návod na použitie CZ Americká chladnička Liebherr SBSes 8483 Zobraziť / (3.66 MB)

Technické parametre

Konštrukcia
Typ voľne stojaci
Konštrukcia chladničky dvojdverová
Typ chladničky s mraziacim priestorom
Umiestenie mraziaceho priestoru dole
Umiestenie vstavby nie je vstavaná
Objemové vlastnosti
Objem celkom 395 l
Objem chladničky 262 l
Objem mrazničky 133 l
Počet oddelených priestorov v mrazničke 5
Klimatické vlastnosti
Klimatická trieda SN, T
Nulová zóna (0 – 3 °C) Áno
Hviezdičkové označenie mraziaceho priestoru ****
Mraziaci výkon 16 kg/24 hod.
Čas skladovania pri poruche 24 hod.
Beznámrazová = NoFrost Áno
Spotreba
Energetická trieda 2021 C
Úsporný spotrebič Áno
Spotreba energie 0.213 kWh
Spotreba energie za rok 74.48 kWh/rok
Odhadované náklady chladenia za 1 rok 15 EUR
Odhadované náklady chladenia za 5 rokov 74 EUR
Odhadované náklady chladenia za 10 rokov 149 EUR
Funkcia
Automatické odmrazovanie chladničky a mrazničky (NoFrost)
Oddelená regulácia Áno
Superchladenie Áno
Supermrazenie Áno
Dávkovač vody žiadny
Výrobník ľadu vnútorná
Varovný signál Áno
Displej vnútorná
SMART Nie
Prázdninový režim Nie
Funkcia Smart Home
Amazon Alexa Nie
Google Home Nie
Vlastný systém Nie
Ďalšie parametre
Záruka 60 mesiacov
Rozšírená záruka SK Liebherr 10 rokov záruka na kompresor
Rozšírená záruka značky Áno
Gastro Nie
Pripojenie na vodu Nie
Bez pripojenia na vodu Áno
Zmena otvárania dverí Áno
Antibakteriálna úprava Nie
Držiak na fľaše Nie
Typ osvetlenia LED
Hlučnosť pri chladení 36 dB
Trieda hlučnosti C
Ochrana proti odtlačkom prstov Nie
Farba chladničky nerez, inoxLook
Hĺbka chladničky 66.5 cm
Retro chladničky Nie
Značka kvality dTest Nie
Značky Liebherr
Rozmery balenia
Šírka výrobku 63.7 cm
Výška výrobku 209.0 cm
Hĺbka výrobku 74.0 cm
Hmotnosť výrobku 106.0 kg

Použivateľské recenzie - Americká chladnička Liebherr SBSes 8483

Uvedené recenzie sú nezávislým názorom našich zákazníkov, ktorí si tento tovar zakúpili.

Priemerné hodnotenie tohto produktu

0
(0%)

Hodnotilo 0 používateľov

Príslušenstvo

Lock&lock HPL817
Lock&lock HPL817
5,70 €
Lamart Air
Lamart Air
14,90 €
Lamart Clip 1 l
Lamart Clip 1 l
4,00 €
Lamart Clip 0,4 l
Lamart Clip 0,4 l
2,40 €
Lamart Clip 0,55 l
Lamart Clip 0,55 l
3,00 €
Classbach FHD 4007
Classbach FHD 4007
24,50 €
Lamart Clip 0,83 l
Lamart Clip 0,83 l
4,00 €
Classbach FHD 4008
Classbach FHD 4008
24,50 €
Lock&lock HPL824
Lock&lock HPL824
7,40 €
Classbach FHD 4009
Classbach FHD 4009
40,80 €
Classbach FHD 4020
Classbach FHD 4020
24,50 €
Classbach FHD 4023
Classbach FHD 4023
25,70 €
Zobraziť viac príslušenstva
Zobraziť menej príslušenstva

Technické parametre

Typ voľne stojaci
Konštrukcia chladničky dvojdverová
Typ chladničky s mraziacim priestorom
Umiestenie mraziaceho priestoru
dole
Umiestenie vstavby nie je vstavaná
Objem celkom
395 l
Objem chladničky
262 l
Objem mrazničky
133 l
Počet oddelených priestorov v mrazničke 5
Klimatická trieda
SN, T
Nulová zóna (0 – 3 °C)
Áno
Hviezdičkové označenie mraziaceho priestoru
****
Mraziaci výkon
16 kg/24 hod.
Čas skladovania pri poruche
24 hod.
Beznámrazová = NoFrost
Áno
Energetická trieda 2021
C
Úsporný spotrebič Áno
Spotreba energie
0.213 kWh
Spotreba energie za rok
74.48 kWh/rok
Odhadované náklady chladenia za 1 rok
15 EUR
Odhadované náklady chladenia za 5 rokov
74 EUR
Odhadované náklady chladenia za 10 rokov 149 EUR
Automatické odmrazovanie
chladničky a mrazničky (NoFrost)
Oddelená regulácia
Áno
Superchladenie
Áno
Supermrazenie
Áno
Dávkovač vody
žiadny
Výrobník ľadu
vnútorná
Varovný signál
Áno
Displej
vnútorná
SMART
Nie
Prázdninový režim
Nie
Amazon Alexa
Nie
Google Home
Nie
Vlastný systém
Nie
Záruka 60 mesiacov
Rozšírená záruka SK
Liebherr 10 rokov záruka na kompresor
Rozšírená záruka značky Áno
Gastro Nie
Pripojenie na vodu
Nie
Bez pripojenia na vodu
Áno
Zmena otvárania dverí
Áno
Antibakteriálna úprava
Nie
Držiak na fľaše Nie
Typ osvetlenia LED
Hlučnosť pri chladení
36 dB
Trieda hlučnosti
C
Ochrana proti odtlačkom prstov
Nie
Farba chladničky nerez, inoxLook
Hĺbka chladničky 66.5 cm
Retro chladničky
Nie
Značka kvality dTest
Nie
Značky Liebherr
Šírka výrobku 63.7 cm
Výška výrobku 209.0 cm
Hĺbka výrobku 74.0 cm
Hmotnosť výrobku 106.0 kg
Dokumentácia k tomuto produktu
Návod na použitie CZ Americká chladnička Liebherr SBSes 8483 Zobraziť / (3.66 MB)